Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Maoam

evcca, ja sa neurazam, reagovala som iba na to, ze si to len letmo precitala a hned padlo slovo kecy

a neviem, co je prirucka od Rogersa, pretoze som v zivote neprecitala ziadnu psych. knihu, co som jej napisala, bol moj vlastny nazor na vec a ako som to z nej citila, nic viac

GoFruit

kedy si zacala s nim robit veci spolu? moj teda neznasa prebalovanie, place, nechce lezat a drzat su to muky zapotim sa pritom riadne, neviem si predstavit ako sa spolu obliekate
ja rano ked vstane kojim, potom sa len tak vala po posteli, jeho najnovsia oblubena cinnost valat sa a hadzat sa po posteli, to aj pol hodku,
potom vstaneme, prebalim, dam na nocnik,a tu sa ho uz ujme tatko a nosi ho, zatial sa najem co to, pripadne tato je a ja sa mu venujem,
aj on rad pomaha, vytlaca so mnou pomarance, ked odstavujem podava mi salaty a mrkvy do ostavovaca
on nechce ranajkovat, asi kvoli kojeniu, takze ranajkuje az 2 hod po kojeni, ovocie so mnou,
potom sa chvilu hrame a ide spat, kojim a zaspava na mne
ked sa zobudi zas dookola to iste, ideme von a najnovsie som ho chcela nechat chodit boseho po trave, je to strasne zdrave, ale nechce asi je fajnovy a picha ho to, mala som hned od zaciatku ale to bola zima a musel mat topanky, teraz uz nechce, co ma mrci, lebo som citala ze je to nenormalne zdrave a ine deti tu behaju bose, no on zase raz nic, niekedy mam pocit, ze z neho nebude velmi "prirodne" a "prirodzene" dieta.
No a ked sa vratime, o 18:15 ho davam jest, veceria tak do 7, niekedy dlhsie a ideme spat, umyt sa, valat sa po posteli a kojit a spat.

evcca

nazor, ako to vidim ja? zbytocne sa budes trapit tym, ze mama bola autoritativna, nezmenis to a len vdaka tomu si taka aka si.
podcenujes sa? to robia vsetci, lebo mame vzdy tendenciu sa porovnavat.
ano si sutaziva, ale to mas plus, zenie ta to dopredu.
jasne, ze si vcera potrebovala pocut, ze si dobra, ze dokazes fungovat takmer sama a obetujes sa pre dieta- myslim, ze ti to maoam aj povedala. ale naco to pisat, ked ti to vies- da ti to len chvilkovy pocit stastia, viac ti da, ked si zacnes seba vazit.
pozoruj sa a pocuvaj svoje telo, staci ked to budes robit najprv ked zaspavas, uvedom si kazdy sval, svoje brucho, hlavu, ako si prezila den- myslim, ze polhodina pred zaspavanim, kedy budes vnimat telo ti pomoze.
ja ti nebudem hovorit, ze si dobra, ze si raw, ze zvladas dieta, staras sa o domacnost, citas, a vies kopu veci- to musim povedat ty o sebe. "hladkat" ta nebudem, ja zvyknem hovorit narovinu bez okolkov. bojuj za seba.
a bojovt za seba sa da aj s dietatom. ty si jeho vzor.
zaraza ma veta, ze odmietala si ho v bruchu?

evcca

baby a vy slovo kecy berete ako cisto zle, len nieco negativne?
nas den, maly sa budi medzi 8 a 9.hod. ked sa zobudi, tak minimalne pol hodinku odmieta vyliezt z postele a lozi, "rozpravame sa", popripade citame. prvu sponntannu pusu od neho som dostala v 8.mesiacoch.
potom naraz vstavame, spolu sa obliekame, umyvame a ideme jest. vypije trochu vody, a zje vyzivu-tu spravim, kym on ponosi hracky do kuchyne. ja tiez nieco zjem-smoothie, alebo len ovocie. jedenie nam trva aj 30minut. kedze normalne varim muzovi, tak je pri mne v kuchyni a vari aj on-vyberie si misky a hra sa a ja s nim. doobeda zje este nejake ovocie a okolo 11-12 si donesie svoju deku a to uz viem, ze ide spat. hodinku si pospi, tak ja vtedy dovarim, som na nete, pospratujem, alebo len citam.
spolu obedujeme a potom ideme zvycajne von na piesok, spolu do zahrady alebo len na prechadzku. ked prsi, tak si citame, cmarame, stavame kocky. okolo 4 ide opat spat na hodinku. medzitym olovrant-ale vzdy jeme spolu. spi do tej 5, 5:30. vecer papava okolo 7.hod. potom kupel, knizky, zvieratka-hracky. zaspava okolo 9, 9:30.
take veci ako utieranie prachu, umyvanie dlazok, zehlenie robime spolu, je hrdy, ze mi moze nieco podavat.

GoFruit

no som rada ze ste si to ujasnili baby,
hehe dobre ranko prajem
Maoam neboli to kecy to je jasne :)
nahodne evcca ja by som si rada precitala aj tvoj nazor, nemusia to byt hned kecy a netreba mi masirovat dusicku, len potrebujem trochu nakopnut lebo neviem kam z konope, ci jak sa to povie, vies viem co treba a ako ale nejde to, o tom som vtedy pisala
evcca napis prosim ta ako vyzera taky vas den, tvoj so synom, velmi ma to zaujima,teda ak to nie je tajne
ozaj ten moj teda vobec nie je mojkavy, ani napad, uz od narodenia nechcel ziadne intimnosti, len nosit a udavat smer :)
ziadna pusa, to sa vzdy otacal a bola som z toho strasne nestastna, odmietal kazdy bozk, uz je to lepsie neodmieta kazdy...
ale je to dost na nervy, no co uz, myslim ze ked to teraz odmieta tak v zivote uz si neuzijem nejake mojkanie s nim, je mi to luto, lebo ja som dost mojkava
pusu mi da len velmi zriedka, ked si vypytam vacsinou sa tvari ze nepocuje...
mozno mi vracia to ked som ho odmietala ked bol v brusku, ja neviem

R: pomarancovo bananovo malinovy smoothie
inac nakoniec som vcera bola uplne 100% raw vegan (low fat high carbon) ako to ma byt, len v pripade kojenia su nutne tie tuky ktore akosi neviem pridat

Najčítanejšie články