kedy si zacala s nim robit veci spolu? moj teda neznasa prebalovanie, place, nechce lezat a drzat su to muky zapotim sa pritom riadne, neviem si predstavit ako sa spolu obliekate
ja rano ked vstane kojim, potom sa len tak vala po posteli, jeho najnovsia oblubena cinnost valat sa a hadzat sa po posteli, to aj pol hodku,
potom vstaneme, prebalim, dam na nocnik,a tu sa ho uz ujme tatko a nosi ho, zatial sa najem co to, pripadne tato je a ja sa mu venujem,
aj on rad pomaha, vytlaca so mnou pomarance, ked odstavujem podava mi salaty a mrkvy do ostavovaca
on nechce ranajkovat, asi kvoli kojeniu, takze ranajkuje az 2 hod po kojeni, ovocie so mnou,
potom sa chvilu hrame a ide spat, kojim a zaspava na mne
ked sa zobudi zas dookola to iste, ideme von a najnovsie som ho chcela nechat chodit boseho po trave, je to strasne zdrave, ale nechce asi je fajnovy a picha ho to, mala som hned od zaciatku ale to bola zima a musel mat topanky, teraz uz nechce, co ma mrci, lebo som citala ze je to nenormalne zdrave a ine deti tu behaju bose, no on zase raz nic, niekedy mam pocit, ze z neho nebude velmi "prirodne" a "prirodzene" dieta.
No a ked sa vratime, o 18:15 ho davam jest, veceria tak do 7, niekedy dlhsie a ideme spat, umyt sa, valat sa po posteli a kojit a spat.