Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

evcca tak som sa rozhodla pre vitamix, pretoze chcem zacat robit surove tahini, surove orieskove masla a na to je proste najlepsi, je to rolls royce medzi bledermi, este je tu blendtec, ale z toho co citam mi vychadza lepsi vitamix, tak ho snad v najlblizsich dnoch kupime
www.vitamix.com

GoFruit

rano sa vacsinou budim na jeho mrnkanie ked sa prebudza, a potom uz len striehnem kedy pride to mama, takze radsej vecer

GoFruit

evcca neviem ake podlozky, das mi link? rada skusim. inac on bude fajnovy po mne, mna vsetko picha, cedulky na trickach v zadu a bosa tiez po trave neprejdem viac ako meter, ale snazim sa aby som ho inspirovala

Maoam

to, co som si zatial precitala, suhlasi s tym, co si mi napisala

myslim, ze myslime a vnimame podobne, teda on je uz mrtvy, ale zrejme sme si podobni, s jeho konceptom a pohladom na terapiu sa uplne stotoznujem a ak by som bola terapeut, sla by som na to prirodzene sama od seba tak,ako on

evcca

neskusala si podlozky na chodenie pre deti na boso? nahradza to v zime prave travu. je to dobre, pretoze cez plosku nohy dietata sa stimuluje mozog. ma to podobne ucinky, ako masaz noh kojencov.

evcca

inak maoam obe chapeme slovo kecy inak.
citala som viacere tvoje prispevky a zo vsetkych citim a vidim slova ake pouzivaju ludia, co preferuju v zivote pristup od Rogersa, ale to je len moje subjektivne vnimanie teba.
GoFruit- moj maly sa tiez brani chodeniu naboso, ale skusame stale dookola. on aj so mnou cvici. spolu robime veci asi od 12-13 mesiacov v takejto miere.
tak to mas fajn, ze ti ho muz rano aspon na chvilku odchyti. a co tak rano, ked sa zobudis? vtedy nemas desat minut na vnimanie svojho tela?

GoFruit

evcca ja lahnem do postele a od unavy spim behom par minut, to musim ist potom skor spat ale diky za radu, vcera som to predstav si sama takto skusila

GoFruit

nechcela som chlapca, bola som strasne nestastna ked som sa to dozvedela a do poslednej chvile som dufala ze sa vsetci mylia, bohuzial, zasa raz vplyv z detstva, matka a tak...moje skostnatene nazory
navyse muz sa necitil vo svojich 29 r pripraveny mat tak skoro dieta