Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Išli sme spolu. Takže chodil bosý po tráve. Horšie je že už mal dávno spať a nevie zaspať. Pri deťoch je to tak že čím menej spí o to menej spí. Čím neskôr zaspí tým menej bude spať. A skrátka nejde mu zaspať čiže sa môžem tešiť na túto noc. A ráno.

GoFruit

Doteraz lozil prevažne, teraz začalo prevládať chodenie. Dnes som ho zo šatky dala priamo na trávu bosého a stál a nepohol sa. Mal loptičku ktorú včera našiel a veľmi sa na mu naviazal a tak som mu ju hodila že nech po ňu ide a nie stál ako prikovany. Tak som ho chytila za ruky a

evcca

r: smoothie-banany, jablkova stava a jahody
des: jablko
o:mrkva, cvikla, zeler, kapusta, uhorka, vsetko postruhane a posypane koprom
ol: susene kolaciky brusnicove
v: rajciny a arabsky chleba

Maoam

evcca, chcela by som sa ta nieco opytat, ale nechcem to riesit tu

ozvi sa mi, ak chces, na:

maoamka1@gmail.com

dakujem

Maoam

vies evcca, ja som nikdy necitala ani jednu psych. knihu, no a to druhe - bohuzial, tie skusenosti uz mam a hodne :-/

evcca

ja som si presla jeho kurzom, je to silne emocionalne a vyriesis v sebe veci a vnutorne konflikty. len daj bacha na emocionalnych prizivnikov v okoli- praca, rodina,...

Maoam

evcca, nie, nenasrala si ma :-), len mnou trocha heglo, to uprimne priznam, lebo ten cas, ktory som vcera s GoFruit vecer stravila, mal vyznam (teda myslim si) a bolo to myslene velmi uprimne, chcela som jej nejako pomoct, lebo som presvedcena o tom, ze si to zasluzi a ze ma na to, zmenit svoj zivot, najst svoju aj jeho hodnotu

som ti vdacna za to, ze si mi dala info o Rogersovi, citam si o nom a s mensim uzasom zistujem, ze jestvoval tak podobny clovek...wow

to, co si mi napisala, mi uz povedalo par ludi, nebola si prva, ale nik mi nenapisal o nom, takze som rada, ze si mi napisala :-)

evcca

maoam, no vidis, ani si nevedela, aky dar mas mozno v sebe a nasla si ho len vdaka tomu, ze som ta mozno "nasrala" nevinne vyzerajucim slovom:-)

evcca

ja som ho pozerala na nete, vyzera dobre, pockam, kym stary odide a potom. no link na tu podloku neviem, ja som si ju objednavala pre seba pred cca 10rokmi,ale pozrem a dam ti vediet, aspon vyrobcu.
my sme prave dosli z obchodu,boli sme sa prejst a po jablka a je tam take teplo, ze sme isli do vnutra bez protestov.maly by vonku bol najradsej cely den aj noc.
teraz sedi a cmara po papiery.