Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Čau no on sa úplne preberie keď som pri ňom a chce sa hrať. Ja už dom poskusala všetko možné. On od začiatku zle zaspával, potom som ho naučila zaspať samého, do 5 min väčšinou krásne bez plaču zaspal. Ale teraz už naňho nič nezaberá akoby nechcel spať a stačila mu tá trocha. Ale to sa mi nechce veriť. Dnes vstal po 6. Čiže spal 8 hod. a potom som ho ešte uspavala a nezaspal. Je to taká bezmocnosť. On spí len v posteli. V kočiku nikdy. A v živote zaspal asi len raz sám od seba a aj to bol hneď hore. On je problematický vo všetkom. Veď aj to kojenie. Aj jedenie. Ale vyvinovo je super.

evcca

caw, a skusala si mu citat, alebo len tak rozpravat nieco. nas maly sa zvinie do klbka, lahne pod moju pazu alebo muzovu a zacne mrmlat a do 10minut od mrmlania zaspi. to ma od mala, take to mrmlanie pred spanim.

GoFruit

Surové recepty
www.thebestofrawfood.com
Tak môj syn ešte stále nespí reve jak divý, už neviem čo s ním. Už sme ho nosili, ležali s ním, nič ani len oči neprivrel. Je to na zblaznenie.
O takom problematickom decku som ešte nepočula. Heeelp.

evcca

ja som dala med, mame uz tohtorocny a je velmi dobry. mam susicku a teplotu som nastavila na 42°C. ja som s malym jedavala tak, ze mal lyzicku aj on aj ja. po dojedeni sme boli obaja jak svinky a vsade bol bordel, ale malo to vyznam, teraz sa naje uz pekne sam, ma velmi dobru koordinaciu s lyzickou a detskou vidlickou do pusy. sice viac periem a cistim, ale zvolila som si tuto cestu.

GoFruit

Pozerám ten recept na brusnicove kolaciky, ty máš dehydrator? Alebo ako si ich sušila? Môj muž mi ďalší spotrebič nedovolí, takže dehydrator mať určite nejakú dobu nebudem. I keď si myslím že pri surových deťoch je nevyhnutný.

GoFruit

A čo by si robila v takom prípade? Kaše nezje, neotvorí vôbec ústa, keď naňho idem s lyžičkou. Bral by mi ju a skúša jesť sám ale z toho nič nie je. To mu skôr stečie ako dá do úst.

GoFruit

Ináč môj syn papa aj rajčiny uhorku papriku a kapustu ale problém je že on takmer všetko v ústach pozmoli a vypluje. Okrem avokada všetko vypluje a to aj mäkké veci ako hrozno jahody všetko ešte okrem banánu. Som z toho zúfalá. A myjslím že on to vie zjesť lebo už sa stalo že zjedol pekne hrozno ale 99% to sčasti vypluje akoby len vycucal šťavu z toho. Tvoj je od začiatku pekne? Nemal takú fázu?

GoFruit

Kupujem ich, banány sú takmer vždy bio fair trade...max havelaar Myslím že je to lepšie keď takto podporím pestovatelov.