Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Hej dala som párkrát ale nejak ho to nezaujalo. Teraz ma fázu lôpt, behá za nimi stíska ich... Teda snáď je to len fáza, lebo v parku keď zbadá loptu a nemôže si ju nechať tak dosť plače.
Tak dnes sme kúpili Vita-Mix 5200 čierny.
R:.smoothie banány OJ a šalátové listy
O: melón durian
Ol: raw pizza krekry (raz keď budem mať dehydrator si urobím vlastné)
V: datle troška melonu kúsok durianu

Dnes som v bio obchode kúpila takú vec že nakliceny hrášok s mandlami curry a dosť je to dobré je to surové robené vitamixom, joooj aj ja také budem vyrábať

evcca

jasne, ze mozes susit v rure, ale musi byt pri 50°C este mierne pootvorena. moj maly sa prave zobudil, tak vyrazame von.
davas maleho uz cmarat?

GoFruit

tak mi dnes prisli duriany, jeden som uz otvorila a napchavam sa, ludia to je heaven, vyskusajte ked budete mat prilezitost, durian je v Azii povazovany za krala ovocia, ludia ho bud miluju a su zavisli (ako ja) alebo neznasaju (ako moj manzel)

GoFruit

Myslíš že keď sa moja rúra dá dať ma 50 st. že by som v nej mohla sušiť? Ale to sa mi zdá ako blbosť aby mi niekolko hod v tomto teple išla rúra.