Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

od 1.7. mam pracu co robim rada, ale vnutorne som neni spokojna. ale to teraz este asi neporiesim.
asi by si rozumeli, myslim si.
mne tvrdi, ze ma tu tiez nechali mimozemstania:-) ale potom mu vravim, ze osobne poznam este minimalne dvoch v okoli 30km.

GoFruit

no s tym pocitom to aj ja mam tak, divny svet, ale moj manzel mi minimalne raz denne pripomenie, ze to ja som mimozemstan a ostatni su normalni...
inac nasi synovia by si hadam aj rozumeli :)
no aj mna vytaca ked nanho rozpravaju takym idiotskym sposobom, ale nastastie sa to nestava casto
no co, pojdes coskoro do roboty?

evcca

jednu cvicenu opicu sme vcera mali doma, robila veci na prikaz, "pekne naucene". tak ma to nejak rozladilo, lebo ako pises aj moj partizan, len stal a obzeral. neznesie od cudzich dotyk, a preco aj, ved ani cudzich dospelych nehladkame. toto ludia este nepochopili. nam sa stavalo bezne v supermarkete, ze sa ho chceli cudzi ludia dotykat a zacali na neho rozpravat tym sleptavym sposobom a to ma tak vytaca, ze mi aj nizky tlak stupne.
tak vcera vecer nebol salat, ale melon s jablkom a kusok bananu.
obcas mam pocit, ze zijem v divnom svete.

GoFruit

Môj sa na cudzích neusmeje tiež. Je to pozorovateľ. Vážny. Keď niekam prídeme, všetko si do podrobná obzrie, nezačne sa hrať kým si to neobkuka. Ani nespraví pred inými veci co vie. A tiež nevypusti ani slovka. Ja to beriem tak že prečo by mal robiť zo seba cvicenu opicku a usmievať sa na požiadanie. Neznášam keď sa k nemu k tvári ľudia príliš približujú a robia naňho opičky. A keď sa ho dotýkajú úplne cudzí...vrie to vo mne. A to sa ho často chcú dotykat. Bežne nas ľudia zastavujú že ake krásne dieťa a iba by ho hladkali.
Ináč už spieva na na na už dlho. Ale neviem mu čítať lebo mi rychlo pretaca strany. Behá z knihy na knihu. Stačí mu raz ukázať co sa s vecami robí a zopakuje to. Ale co stále nevie, je dávať určité tvary do otvorov.

O: nedeľný šalát so zemiakmi a syrom kozym a ovcim raw
Neskôr som odstavila mrkvy pol uhorky a šalát
V: melón, čerešne, fifi banány, figa

evcca

to 13 som si pamatala, ale nepriratala som uz ten cas, co si tu piseme.
moj maly ma silny ochranarsky vztah ku vsetkemu, bol uzasny, ked mal 16mesiacov, tak bratova dcera plakala a on niekde vyhrabal jej dudlik a utekal rychlo k nej.
teraz ma maniu krmit vsetky zvieratka, od zivych aj cez hrackarske. dava im pit, prenasa a dava spat.
nechce sa mu hovorit, ked sme samy my dvaja, tak ano, ale ako pride niekto iny, je jak partizan, ani usmev nic. ako odidu, tak akoby ozil a ulavilo sa mu.
ma 22 mesiacov a pozna cca1/4 abecedy, ukaze kde je A E I O B C D U P. vsetko chce citat.
inak dnes r: banan, jablko a pomarancova stava plus citron
o: spenat, salat mix
ol: mandarinky 1 arabska placka neskor
v: asi bude salat

GoFruit

Nie tak som to myslela....jasné že sa hrajú...ale sami. Nie je tam interakcia medzi deťmi. Kým syn sa zaujíma o deti, podáva im svoje hračky... Ináč bude mať 15.

evcca

to myslis vazne, ze deti okolo 13mesiacov nezvyknu sa hrat s loptami? a podavat druhym? ja som to brala ako samozrejmost.

GoFruit

Ahoj, všetky deti boli nahé.... Bol rozkosny, veľmi sa páčil. Cupital si a naháňal lopty. Ani ma nepotreboval. A komunikoval s inými deťmi. Podával im lopty.... To v jeho veku iní nerobili. Ani ich len nechytali.
R: smoothie z banánu, manga, jahôd a 5 dl OJ.

Vidíš to je dobry nápad ma dresing - kešu rajčiny suš. rajčiny hmmm mňam skúsim