Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

neprotestoval, ze bol nahy? moj maly protestuje, neskutocne sa mraci a len dookola opakuje nienie. asi je hanblivy po mne, ja mam tiez problem aj v plavkach.
ja vcera r: jablkova stava a jablka
des: cucoriedky, boli sice z mraznicky, ale inak im nic nechybalo
o: zeleninovy mix a skusala som doma piect pita chleba, takze jedna ta placka k tomu
ol: bananovo-jahodove smoothie
v: zeleninovy mix a robila som na to omacku z rajcin a kesu orechov

GoFruit

R: smoothie banány 5ks, jahody cca 300g, OJ asi 6 dcl na vitamixe, to už je aká mašina, pol minúty ani nie a bolo to hladké ako pokožka bábätka
O: melón suš. figy
No a potom sme šli na párty a tam som dzobala do blbosti, mrkva s hummusom, ochutnala som zo zapekanych zemiakov
V: melón, čerstvé figy 3, sušené figy, kopec čerešní
Na záhrade som syna vyzliekla do naha, naberal vit D a behal bosý za loptami.

evcca

tak to by do pusy nedal ani nas, muz to skusal s velkou nadejou a maly robil ksichty jak klingon z enterprisu.
ja som bola vcera celkom ok, az na vareny zemiak na obed, ale ziadal sa mi.
dnes este neviem, lebo sme vstali o 9.hod, dokonca aj ja a este nemozem jest.
leje jak ...takze opat den vo vnutri:-(
inak, neviem najst firmu od ktorej mam ten chodnicek, ale bolo to nieco z didaktickymi pomockami pre deti, budem hladat dalej.

GoFruit

Možno mu bola dlážka tvrdá má kolienka. Môj malý teraz rád má podlieza a prelieza.
No ďakujem ti za ten nápad ale to by som sa musela stihnúť navecerat ešte pred tým ako Ho uložíme.a ako Ho poznám on by dá ešte o 22 váľal a prieliezal ma. Dnes som s ním ostala na posteli privinula si Ho a rozprávala mu, o chvíľu sedel a už išiel loziť. Ako ho poznám dlho by trvalo kým by odkväcol od únavy. Už si veľmi pretieral očká... Ale budem to ďalej skúšať. Strašne závidím matkám ktorých deti di len tal odkväcnú od únavy a nemusia uspavat.

Dnes som bola zatiaľ raw,
O: duriaaaaan (manžel sedel oproti mne a mal baklazanovu pizzu s mne to bolo fuk)
V: čerešne jahody a dojedla som durian
Teraz večer to asi pokazím, máme otvorenú tresciu pečeň pre malého, ani ústa neotvoril...ja to zbožňujem žiaľ.

evcca

tak sa s nim hraj, kym od unavy nezaspite obaja v posteli. nas maly tiez pri zuboch nic, len pri jednej stolicke mal mierne zvysenu teplotu.
mozno je to tak, ze ked sa na tebe upokoji, ze potrebuje s tebou vacsi kontakt. maly je zase tak, ze ked je muz viackrat v sluzbe cez tyzden, tak je potom v noci na nom nalepeny a vynahradza si to.
my sme to este stale nepochopili, ze preco po dlazke nelozil, ale sedel na jej, hral sa tam,... ale na kolena si neklakol.

GoFruit

v zime ma ponozky, on si ich aj v zime stahoval a chodil po dlazbe na boso a sedel si na nej, aj kamennu dlazbu mame, nuz tak
no ved prave kopec matiek to nepozna, asi bude chyba vo mne, nieco robim zle zo on odraza, lebo uz je toho vazne vela
neviem ci mu idu zuby, nemala som pocit ze by s tym mal niekedy problemy,
ale vcera mu hnisal palcek na nohe tak som mu to prepichla a vydezinfikovala, mozno to suvisi, ale j ato beriem tak, ze keby ho nieco bolelo, plakal by aj na mne, nie? kym on sa na mne upokoji, pripadne sa preberie a chce sa hrat...

evcca

a nejdu mu zuby? toto ja vobec nepoznam, nastastie.
s bosou nohou mi na dlazku nestupi, s ponozkou ano, obcas beha len v ponozkach, inak, nosi sandale- je to ortopedicka obuv pre deti. ja som proti slapkam a detskym papuckam, nici to klembu nohy a nabadza k nespravnemu odlepovaniu chodidla pri chodzi a deti si tak vytvaraju zly stereotyp chodze.
maly nechcel lozit do 11 mesiacov po zemi, potom zo dna na den nastal obrat, tak cakam, ze to bude aj s tym chodenim na boso tak.

GoFruit

a v dome tvoj syn nosi pauce alebo ponozky? ked je teplejsie nechavam ho chodit boseho, nemame koberce. To snad nie je zle nie? Tu Belgani aj v zime nosia na boso slapky alebo lodicky...

GoFruit

No dakujem, syn uz si prestudoval manual, ja som este nestihla.
R: smoothie z 5 bananov, OJ a salatu

vcera som este jedla tu hraskovo mandlovu kari vec s paprikou a redkami, plus mini kusok syra, neviem preco... hmmm

tesim sa ked budem take veci sama vyrabat, len neviem klicit, skratka vsetko mi splesnivelo v poslednej dobe, v predchadzajucom byte nie, ale tu hej, tak neviem, nezda sa mi vlhky, nemame tu plesne, je to novy byt ma 11 r,

a zisiel by sa ten dehydrator ale v obchode mi vcera hovorili ze dehydratory minaju strasne vela elektriny preto sa oplati velky aby si na nom naraz toho vela ususila, no oni predavali na moj vkus ale velmi velky, to sa nam do kuchyne nezmesti, jasne ze keby som bola sama tam nemam sporak...ale tak to by som nepotrebovala ani dehydrator ten chcem pre syna

no vcera mal syn zasa krizu pri zaspavani, uspala som ho rozpravanim ale zaroven som ho nosila, to bola chyba, lebo ani nie za hodinu uz reval

evcca

maleho zaujali farbicky a pastelky vlani v lete. to mal cca 1rok, odvtedy s mensimi prestavkami sa k tomu vracia. ale najviac ho aj tak lakaju knihy, to odkedy sedel a dostal sa k nim, tak bol ako vo svojom zivle. pri knihach o zvieratkach dokaze presedet aj hodinku, dookola si ich listuje a rozprava.
inak gratulujem k vita-mixu.
ja som vcera bola na 100%. vecer som jedla opat hrach a k tomu rajciny a papriku, no a o desiatej vecer este banan.