Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

recept na surovy coleslaw
Delicious Pineapple Coleslaw

3 cups shredded green cabbage
1 cup shredded carrots
3 Tablespoons finely chopped cilantro
1 cup chopped pineapple

Tahini Sauce for Coleslaw:

2 Tablespoons raw Tahini
Juice of one lemon
1/2 teaspoon cumin
Desired amount of water to mix into a delicious dressing.

Shred cabbage and carrot with a food processor or hand grater. Toss all coleslaw ingredients together. Whisk or mix the sauce ingredients together. Pour sauce into coleslaw and mix again.

Ak niekto potrebuje, prelozim. Chystam sa ho urobit, uz som namocila sezam na tahini. Co ty nan evcca?

evcca

vcera r: jablko, par ceresni a melon
o: hrach, rajciny, par kapustnych listov a uhorka
ol: hrach
v: salat zo vsetkeho mozneho
v2: banan, melon

evcca

teplota sa na nej mi neda nastavit priamo, ale ma programy na 14 druhov chleba a miesani a podla toho si ona voli teplotu. je tam od 30°C pri miesani a hneteni, potom pecie od 180°C az po 220°C.

GoFruit

evcca, aku mas domacu pekarnicku na chleba, znacku? si spokojna? porad. Chcem kupit, lebo syn sa dal na chleba, vzdy ked ho manzel je, syn pyta. Kedze neviem co v tych chleboch je a nechcem aby jedol privela soli, najlepsie je ziadnu, tak to musim takto vyriesit. Manzel uz kvoli tomu vyrazne obmedzil jedenie chleba, ale syn je za tym ako divy. Pisala som Dr Grahamovi, co si o tom mysli a napisal mi, ze zial bude dieta casto preferovat varene nad surovym, lebo sa to lahko je, napr chleba nemusis ani zuvat, rozpusti sa ti na jazyku, je to casto zbavene vlakniny, plus je tam sol ktora sposobuje navyk a oblbuje chutove pohariky atd. Takze mame s manzelom spravit kompromis. Manzel sa velmi snazi, ale chleba sa nevzda. Vravel, ze keby nechodil do roboty, tak aj si vie predstavit, ze by presiel na surove, ale ze on v robote jest nebude a hladny nechce byt, kedze ovo ho nezasyti na dlho.