Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

ja som vcera ani nos z postele nevytiahla, bolela ma neskutocne hlava. a dnes mam strasneeee pomaly rozjazd, ale aspon mi v hlave nehuci.

GoFruit

Vcera som bola 100% raw
melon, ceresne banany stava zo salatu mrkvy a uhorky...
Dnes som vdaka mojej frustracii zo synovho skoreho vstavania uz pokazila, hrozne ma to vytaca a vycerpava ked vstane pred 6. este som ho ulozila spat, ale nezaspal a to bol fest unaveny. DOkedy to bude takto pokracovat??? Mne jeho vstavanie dokaze spravit alebo pokazit naladu. To je neskutocne. Aaaach

GoFruit

Vlastne celkovo okrem pazitky neznášam všetky bylinky. Znesiem ich možno v malom množstve keď ani neviem že sú v recepte. Ale bojím sa s nimi experimentovať. Uf no bazalku zjem v peste ak je dobré. Ale ináč ee.

GoFruit

Teraz vidím že v tom recepte je koriander. Včera som chcela spraviť guacamole, ale aj tam je koriander. Evcca čím by si ho nahradila? Ja ho neznášam. Takisto neznášam celer a kôpor.

Maros75

Ved zijeme len raz,tak co si nedopriat aj naozaj chutne jedlo :)))
To ako byt mniskou v klastore a nepoznat svet okolo seba:)

evcca

ja som mala vcera zraci den, respektive poobedie.
r: smoothie-bananovo-hruskovo-pomarancove
des: jablko
o: hrach, kapustovy salat, rajciny a jeden grahoamovy rohlik
ol: susene brusnicove kolaciky
v: hrach
v2: mandarinky