Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

nik nevieme vsetko, to by bola nuda na svete.
tu je taka burka, ze si asi najblizsie pojdem kupit gumaky, lebo inak sa ani z dveri nepohnem.
dnes r: smoothie-banany, ananas a cucoriedky, je to uzasna kombinacia.

GoFruit

Evcca ty zartujes? Toto počko by si nechcela ani keby ti platiť mali. Tu už leto skončilo.
RNG má vela info, super info. Ale nevie všetko. Čítala som si jeho odporúčania k jodu. Myslím ale že pri jóde a lugole sa dá ísť ďalej ako on odporúča. V 8 kv. je 50 mg jodu. Čo je spodná hranica aby si pocítila zmenu. Ja ju necítim. Možno je ešte krátky čas, možno treba navýšiť, možno je to kojenim. Ale zas o koľko navýšiť aby neprišiel detox z ortute, bromidov, patazitov...nech to malý nepocíti. Brownstein dosť vystríha proti organickemu jodu. To je niečo čo nechápem.
Diky Maros za info.

evcca

nie, o davkovani nemam ziadne nove informacie. roztok este nemam, olej mi dochadza, nejak sa mi vsetko ...
to o soji som vedela, hoci ju moj oblubeny dr.Bukovsky vo svojich knihach odporuca, nema nikde zmienku o vplyve na jod a neskor na stitnu.
inak, v davkovani by som sa ja spoliehala na RNG, aj ked kopa ludi tu do neho kope, tak ako som uz pisala, mne pomohol.

GoFruit

Ešte lepšie info o jóde, ja sa v tom jóde preto tolko rýpem lebo beriem 8 kv. a chcela by som navýšiť, ale keďže kojim, neviem či môžem. A neviem sa to nikde dočítať. Ale intuícia mi vraví že je to bezpečné. Evcca ty nemáš dáke info?
www.mothering.com

GoFruit

Ja som raw, včera som si spravila guacamole na svoj spôsob, veľmi mi chutilo len mi k tomu chýbali dáke dehydratovane krekry. Tak som si ho naberala na redky.
Dnes:
R: smoothie maliny jahody banány OJ .- Jooj heaven
Zase začali super sladké bio pomaranče teraz zo španielska...
O: 6 banánov, pol ananasu, čerešne veľa
Ol: suš. figy,
V: trochu melónu, sezam, raw cviklove krekry s avokadom mňam

Včera sme prišli na potluck neskoro, už bolo všetko zjedene, rychlo som ochutnala zvyšky...škoda. ľudia boli z celého Belgicka, pila sa stáva z pýru a žiaľ tam pridali koriander, čiže ani to som nemala... Neviem či tam ale bol niekto aspoň tak raw ako ja. Oni boli vegani čo sa snažia o surové čo najviac. Jedna baba pripravila prednášku o B12. Takmer všetko som vedela, oproti ostatným mám toho o raw strave vela nastudovane...mohla by som im robiť prednášky.
26.8 je svetový raw food day
Manžel je dni keď nerobí raw tak na viac ako 80%. Skrátka nevarime a keď chce jesť, dá si ovo. Ale zdá sa mi že ho je málo na chlapa, menej ako ja, takže ho budem musieť trochu nasmerovať na viac ovozelu.

GoFruit

Evcca pre teba článok o lugole, píšu že aj sója bráni vstrebavaniu jodu to som nevedela....a že dnes je sója vo všetkom takmer...zvieratá sú krmene sójou. /GMO/..viem že nejest soju ani zvery to je info pre tých čo to jedia.
theiodineproject.m.webs.com

evcca

vcera r: jablkova stava, banan a cucoriedky
o: naturalna ryza a zelninovy mix
ol: ceresne
v: zeleninovy mix
v2: banan a jablkova stava