Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

ja som presedlala na Pizza-happchen, raz za cas, bo je to strasne drahe, tusim 4,65 za jeden mini balicek. Synovi strasne chutia..
Vcera som bola cely den raw,
R/ smoothie mango OJ jahody
D/ vodovy melon, 1,5 kg bez korky
O/ sus. figy, fifi banany,
V/ 3/4 kg ceresni, avokado s pizza-happchen (neviem ako to je v cestine), mak, troska semien
citam si to mothering forum / the iodine thread, co som sem dala, su tam uzasne info o jode, je to perfektne, nech zije jod, a ked si predstavim, ako som sa ho dakedy bala, ako vsetci / jodofobia... citas to aj ty? inac ked si ho kvapkam na kozu, tie flaky su za par hodiek fuc, ja ho musim mat riadny nedostatok

evcca

r: smoothie-maliny, cierne ribezle a ananas
o: uhorka, rajciny, hlavkovy salat,spenat, trochu kapusty a kopcek naturalnej ryze
ol: jablko, banan
v: hlavkovy salat, mrkva a suchare-mrkvanky.
nedalo mi ich neskusit, ked si o nich pisala, celkom fajne.
inak, u nas uz slnecno, tak sme sa boli vyhrievat.

GoFruit

R: smoothie šalátové listy banány OJ, 1,6 l
O: melón, suš. figy, banány 3, 2 marhule
V: pol kg čerešní ,pol ananásu, fifi banány 4ks,
Ešte budem jesť avokádo s raw krekrami kupenymi
Tu dnes bolo 14 stupňov, fuj hanba!

evcca

r: maliny a ananas
o: cvikla, hlavkovy salat, rajciny, uhorka, mrkva
ol: smoothie-banany, maliny a pomarancova stava
v: dusena cuketa a dalej surove-hrasok, mrkva, uhorka, kapusta, redkovka

GoFruit

R: smoothie banány jahody OJ, 1,6 l
O: šťava z uhorky mrkiev redkovych listov pupavy a nejakej burinky...8dl. Ináč mne tieto šťavy chutia ako káva, normálne že keby chvela niekto odvykacku od kávy tak mu radím túto zdravú alternatívu.
Banány, suš. figy
V: čerešne, banány, melón

Maros75

GoFruit- Len to neprehanaj s nicim ak cakas babo.Potrebuje vyvazenu stravu.90% zien sa nestravuje vobec podla nejakych ,,noriem" a maju zdrave deticky.
Nepremyslaj stale len o ,,zdravom" stravovani. Aby sa to neotocilo proti tebe.Drzim palce.