Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

cawte, ta chut, ako prisla aj odisla. skor mam pocit, ze to bolo len pre to, ze maso a vacsina varenych jedal sa je lahsie-bez vacsej namahy ako surova strava.
vcera r: melon a ceresne
des: jablko a pomarancova stava
o: zeleninovy mix- rajciny, hlavkovy salat, hrach, uhorka, redkovky
ol: maliny a ribezle
v: melon
v2: hummus
ten by som jedla snad kazdy den, podla mna je to nedocenena lahodka.
ty si ho kupujes raw? alebo je z vareneho cicera?

GoFruit

Včera
R marhule broskyne
O smoothie banány jahody OJ
V čerešne fifi bananiky,
Pol avokáda, raw syry, redky, hummus

Dnes hladujem, nemám dosť ovocia.
Takže som jedla aj hummus, ale už som hladná. Syn ako na potvoru spí v čase keď som mohla ísť na trh. Teraz sa veci nedajú kúpiť dopredu. Čerešne marhule broskyne figy sa hneď pokazia. Detto jahody. Nedá sa to skladovať. Ach jaj.
Evcca, raw guruovia to vysvetľujú tak, že tvoje telo chce/potrebuje živinu kt. by mohlo dostať z mäsa. Tak porozmyslaj že čo. Mne sa tiež stalo nedávno že som mala chuť na kuracie... Ale to bolo nedostatkom kalórií a živín. Len čo som sa najedla svojho ova bolo dobre.

evcca

GoFruit, ja som sa dnes zobudila s neskutocnou chutou na maso, alebo nieco take. toto sa mi este nestalo. jest ho sice nemienim, ale zvlastny pocit.

evcca

vcera r: melon a jablko
des: banan
o: zeleninovy salat, taky mix vsetkeho
ol: ceresne
v: opat salat
V2: jahody a pomarancova stava
dnes zatial:
r: melon
des: jablkova stava
o: hlavkovy salat, mrkva, hrasok-teraz oberam druhe kolo nasho sadenia, kalerab

evcca

momentalne mame 34 v tieni, bezvetrie, uplna parada. mame vyhodu, lebo sme si prerobili starsi dom, takze vnutri je uplne prijemne aj bez klimatizacie.
ja pouzivam v nom take mriezky,sitko a folie obcas co k nemu boli, su umyvatelne a opatovne pouzitelne. mam 5 poschodi.znacka eta.

GoFruit

evcca chcem si kupit dehydrator, ale mam v tom nejasno... tie folie co sa tam pouzivaju, to sa po kazdom pouziti vyhodi a da nova? lebo pozeram ze 1 folia stoji tak okolo 9 eur, tak to by bol drahy spas... A aku znacku mas a kolko poschodi? porad co je najlepsie, dik
inac kde si? mate tam pekne, co? my tak do 18 stupnov, dazd, oblaky, a sem tam vyjde slnko, najma kazdy vecer, ked uspavam, svieti do izby... cely den je zamracene a prsi a potom o 8 zacne svietit. aach skoda reci...

GoFruit

Jedenie raw stravy sa pre mňa stalo úplne prirodzeným odkedy som si povedala že to nemusí byť 100%, môžem poľaviť. Ked som bola pred tým 100% a stresovala som sa len aby som to neporušila, bolo to ťažké, samy stres. Teraz je to také ľahké, ako je deň dlhý nepomyslim na varené... I ked je pravda že sme doma prestali variť.
Dnes r: šťava z mrkiev uhorky šalátu
D: melón
O: smoothie z 5 banánov, marhúľ jahôd a OJ
Ol: suš figy
V: čerešne, čerstvé figy,
Už som hladná tak idem dať ešte avo

evcca

cawte, vcera
r: melon a ceresne:
o: mrkva, zeler, hlavkovy salat, rajciny, uhorka, vsetko posypane koprom a opecene zemiaky
ol: banan a pomarancova stava
v: salat ako na obed
V2: melon

evcca

vcera r: banan, jablko a pomarancovy dzus
des: jahody
o: hlavkovy salat, mrkva, redkovka, uhorka
ol: smoothie-cierne ribezle, pomarancova stava, jahody a banan
v: melon a ceresne