Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

no prijala by som vacsie cici, po kojeni tam urcite nic nezostane, boze, a ja som strasny odporca silikonov (neverim a nikto ma nepresvedci, ze to nema zdravotne nasledky, hoc aj po rokoch) ( a hlavne ked ja som taka prirodna a prirodzena zmyslanim mi to tam skratka nejde a bojim sa rizik a tak), neviem co budem robit. Dakedy som mala B a potom vzdy ked som schudla, tak len z nich, ked pribrala, tak do brucha. Aaaach. Evcca ja neviem ci to raz budem vediet neriesit. Moj muz je skratka dost na cici. No nie na moje :(

evcca

prave som tu stranku pozerala:-)
ja vzdy priberiem len do bokov, keby to slo tam hore, tak sa aj potesim, ale co uz, toto uz radsej neriesim.
inak, pre moje subjektivne uspokojenie dnes vazim a vecer to prepocitam.
baby, mame mlade cukety, to je tak jemna chut v surovom stave, ze nechapem, kde som bola doteraz.

GoFruit

ahoj maoam, no davno som sa nevazila, ale mam okolo 171 mozno 172 cm a vahu som mala 51kg, ale mozno som co to pribrala, mozno 52, ci 53 viac urcite nemam.Citim na rifliach ze su priuzke, ja mam taku hnusnu postavu, ze chudnem z cici a priberam do brucha. Ostatne je na mne vsetku tenulinke. Boze keby existovalo nieco na obratenie toho priberania (do spravnych partii).

GoFruit

este k tomu jodu, moje pozorovania: mam 5% roztok, cize v 8 kv. bolo 50 mg jodu. Co bolo na mojho syna vela a vysiel mu ekzem, podla mna prejav detoxu. Cize som snizila na 2 az 4 ako kedy ale len transdermalne. Ekzem zacal miznut. Ja by som sice bola rada keby sa detoxikoval, ale nechcem na nom skusat. Takze radsej takto pomaly.
2% je malo, takze tam si to vypocitaj kolko mas davat. Z toho co som sa docitala, treba brat vela Mg, Se, C a uz nepamatam co a tusim Becka (ktorych je ale vo vita strave veeeela) na podporu detoxu. Ja beriem len C, sem tam dam dam para orech kvoli Se. Tazko sa mi zahrna do cisto ovocnej stravy orechy aby to nekvasilo.

GoFruit

evcca,prihlas sa ked chces do cron-o-meter, a mozes si tam nahadzovat vsetko co si zjedla, nahodis tam svoju vysku vahu a ci chces schudnut alebo pribrat alebo sa udrziavat a ono ti to vypocita kolko mas jest kcal, zaroven si vies dat ciel kolko ma byt v tvojej strave proteinov a tukov, ukaze ti to vitaminy kolko si zjedla a mineraly, niektore aminokyseliny. chybaju tam niektore mikronutrienty ako jod chrom atd ale je to slusny program. ja som ho zo zaciatku vela pouzivala kym soms a naucila zhruba kolko jest aby som nechudla.

RNG, doplnam tie omega kys., akurat musim este doplnat B12, len neviem ake je najlepsie. Ci patches alebo sublingual, v kazdom pripade ani jedno nezozeniem v lekarni.

evcca

GoFruit, krasny rozpis, ja to obcas robim a hadzem do kalkulacky a prepocitavam, mna tieto "prkotinky" ohladom stravy bavia a vzdy aj bavili.
mne sa to uz doma krati, takze som taka roztekana a maly zacina riadne byt trucovity, obcas by som sa na tom riadne zasmiala, ale nemozem, kedze na mna zazera z poza rohu.
inak, dnes mi prisiel lugolov roztok, tak som zvedava, mam len 2%.
vcera: melon a broskyne
des: jablkova stava
o: cuketa, hlavkovy salat, uhorky, redkovky, rajciny
ol: maliny a ribezle
v: ako na obed plus trochu hummusu
V2: banan a donutila som sa zjest surovy zltok, lebo mam kutik na puse. takze tak. a myslim, ze tak skoro to opakovat nebudem. vajce som nejedla uz minimlane dva roky.

Najčítanejšie články