Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

344 g marhul
640 g OJ
412 g watermelon
1100 g ceresni
1500 g bananov
Energia 2605 kcal/1816 kcal (target)
protein 39,8g
carbs 654,6 g
tuky 10,4 g
plus som dnes vypila surovu stavu z 400 g mrkiev, uhorky a salatu plus redkovkovych listov, ale o tom v cronometri udaje nie su.
Vcera som este po 22 jedla olivy, nesurove a prilis slane, zial mala som obrovsky abstak na sol :((
dnes som tak prezrana z bananov ze neviem ci este do seba nieco natlacim, ale ked vsetky dozreli naraz a mam ich straaaaasne vela, ach a inokedy zas nemam ziaden, to ovocie je strasne nevyspytatelne.
Keby som kazdy den takto ukazkovo jedla...

evcca

dnes to uz hladat nebudem, som leniva az moc na anglictinu teraz. hodila som to do tabuliek na inej stranke a vyslo mi toto:
3338kj co je cca 796kcal
600g melonu
300g cukety
80g rajcin
60g uhoriek
20g papriky 230g broskyne
100g hummusu
120g bananu
200ml pomarancovej stavy
a viac do seba nemam silu a miesto natlacit, kaloricky je to malo.

evcca

neviem tam v tej tabulke najst cuketu/cukinu. trapna prosba, ako sa to povie anglicky, moj prekladac mi nepomohol.
inak RNG raz by som chcela mat tvoje vedomosti.

RNG

B-12 brane ustne sa prakticky vobec neabsorbuje. B-12 sa ale v nasich crevach vytvara a absorbuje z cinnosti probiotik.
Ak ti chybaju tie specificke probiotika, mozno brat sublingualne (tj pod jazyk) B-12 vo fome miniaturnych tabliet.

GoFruit

Je to dobrá stránka som u nich už hm okolo 3 roky. A kopec ďalších raw foodistov. Tu nejde vôbec o chudnutie ale skôr o živiny asi.

evcca

na udrzanie vahy mi to vyhodilo na tej stranke 1802 kcal.
snad je to dobra stranka, kamoska sa raz zaregistrovala na nejakej zahranicnej stranke o chudnuti a prisla jej mastna faktura.

Maoam

ja by som sa bala dat si silikony, pochopim este nadvihnutie (lifting) prs (bez silikonov),ked sa preto zeny rozhodnu,ale tam sa odstrani iba prebytocna koza, je to ovela minimalnejsi zakrok

ale radsej malicke prsia,ako umele