Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

blaznis,do verejneho bazena, ani za nic na svete. doma sme mu napustili taky maly, len na clapkanie sa. voda klasicky z vodovodu a prisypana soda bikarbona.
citala som, ale neviem, ci je to pravda, ze je to potom zasadity kupel a neodobera telu tolko mineralov a jodu.
od zajtra zacinam, moje pocity zmiesane, ale ... sem zaskocim urcite, dava mi to vela, takze tak.
vcera: r: banany a pomarancova stava, trochu ciernych ribezli
o: cuketa, uhorky, paprika, rajciny, trochu hlavkoveho salatu
ol: melon
v: ako obed plus trochu varenej cervenej sosovice
v2: banan a cierne ribezle

RNG

Zialbohu chlorovanie je lepsie, nez niekdajsi epidemicky roznos vodnych nakaz.
Jodovanie by bolo ovela lepsie, len je ovela drahsie a proti jodu este stale broja.
Tak isto pouzivanie chloroveho vapna( chlornan vapenaty, to je vlastne dnes zname ako MMS2) je ovela lepsie, ako jedovaty chlor, lebo to je vlastne nie chlorovanie, ale oxidacia.
Ale aj proti tomu casto bojuju, najma ked zistili, ze chlornan vapenaty je uzitocny aj pri lieceni roznych chorob a rakovin, tj silne konkuruje patentovanym farmaceutikam. Na Slovensku ho uz promptne zakazali, podobne chcu urobit aj v USA ale zatial sa im to nepodarilo, lebo miliony ludi ho tu pouziva na kila na cistenie sukromnych bazenov, pod menom "shock treatment"

GoFruit

ahojte, tak som sa dala na hladanie a vyrabanie receptov raw gourmet, lebo syn akosi ovocie momentalne nechce, len by sa dojcil, co teda zase odtial potial.
dnes som mala rano OJ, cerstve figy
na obed redky namacane v hraskovo-avokadovom dipe:
cerstvy hrasok
avokado
trocha rajcin
kmin
trocha pistacii
citronova stava
cerstva a susena pazitka
Bolo to strasne dobre, povodne som chcela z toho urobit polievku, cize pridat vodu, ale potom som si to rozmyslela.
V: ceresne, 3 fifi banany
a este som mala trosicku raw kozieho syru k tomu dipu
My sme tu posledne 3 dni mali tiez krasne teplo a slnecno, tak som spokojna. V bazene mate chlor? Ja odkedy viem ze je skodlivy, tak sa bojim aj kupat ist. Ach skratka ked viem ze je nieco zle, tak sa tomu vyhybam. A syna by som nenechala takeho maleho ist do verejneho bazena, dychat tie chlorove vypary.
Evcca ty uz vlastne buduci tyzden nastupujes do prace, co? No vela stastia prajem, snad sem budes mat cas skocit.
Hej deti napodobnuju rodica rovnakeho pohlavia viac, moj by vkuse chleba jedol, boze taka som nasrata.

evcca

ten recept poznam, mne to chuti a je to jedna z podob ako dokazem zjest avokado.sice pazitku som tam nedavala.
dufam, ze to dnes stihnem pozriet, lebo sme napustili bazen, caka nas tropicky vikend a vo vnutri kopa na zehlenie. tak skus hadat, co si vyberiem.
moj maly uteka pred obliekanim tiez a ked mu vravim pod sem, tak povie ha-ha. neskutocne napodobnuje manzela vo vsetkom a bohuzial aj v jedeni, ale este sa da obalamutit, tak aspon zatial.

GoFruit

vycucnuty pomaranc? no ja detto, odstavena supka co ostane po hrozne. teraz ked uz beha, tak pobyt v parku sa znacne stazil, vlastne aj doma, vkuse mi uteka, ci ho chcem obliect, ddat mu jest, uteka a smeje sa, dnes sme ho tolko nahanali, tak ho to bavi
povedz potom co si myslis o tom dokumente, som zvedava
dnes som si spravila guacamole na vlastny sposob, sak to je aka pochutka, ja som v zivote nevedela zjest avo bez chleba, ale teraz v pohode, dam recept:
avokado makke,
za dve lyzice pomarancovej stavy (nie velmi sladkej)pripadne viac podla chuti
susena pazitka, velaaaa
trochu mleteho kminu
a samozrejme rajciny na malinke kusocky pokrajane
a poriadne rozmackat

evcca

tri mesiace? ja keby som mohla, tak zostanem este dalsi rok, no nejde to. mne je doma s malym bohovsky. hoci som na konci dna ako vycucnuty pomaranc, stoji to za to.

GoFruit

ale nejdem si robit nadeje, myslim, ze manzel na to nepristupi, jemu sa moja zamrazena placenta hnusi, co by robil pri zivej, je mi to tak luto, ze ma v tomto nepodporuje, vcera mi ta baba povedala, ze jej porodna asistentka perfektne pripravila muza na porod, viac ako ju, no myslim, ze v tomto urobila moja velku chybu, slabo ho pripravila a bol dost sokovany, nepripraveny...ach ti chlapi, ale ked som ho prosila aby si nieco o tom precital, tak nepotreboval...

GoFruit

www.lotusbloomingbirth.info
slovenska stranka o domacich porodoch, su tam aj pribehy 10 zien vnimavetehotenstvo.sk
en.wikipedia.org
vlastne mne musel manzel prilis skoro odstrihnut pupocnu snuru, lebo bola kratka a nevedeli mi dat maleho na hrud, aka skoda, niektore veci aj ked si vysnivas, nebudu

GoFruit

by si sa cudovala kolko matiek sa radi zbavia dietata, prave nedavno som sa zoznamila v parku s mamickou ktora vyjadrila udiv a obdiv nad tym ze som s malym doma, ze ona by to nevedela a nechcela a tak tu zmyslaju takmer vsetky Belgicanky, ony maju matersku 3 mesiace a hor sa do roboty. Tie trosku uvedomelejsie si zoberu este mesiac vlastnej dovolenky a my mimo Belgicka ostavame doma co najdlhsie.

GoFruit

ak by som este raz mala rodit tak by som chcela lotosovy porod doma, tam hra velku ulohu placenta ktora sa povazuje za surodenca dietata a nechava sa pri nom, ak som to dobre pochopila. inac ja mam placentu zmrazenu v mraznicke, chcela som ju zasadit do zahrady, ale vzdy som ju zabudla zobrat. V mnohych narodoch sa placenta susi a robia sa z nej lieky pre matku a dietatko.