evcca par kvapiek, asi som mala dat viac, myslim, ze treba nejaky vacsi kruh nakreeslit na stehno ci brucho, skus najst na nete iodine defficiency skin test
neviem prave v tom sa nevyznam, ze kolko %, ja mam 5% ale nechapem tie pomery, lebo v 5 % je 5% jodu a 10% KI, to je asi ten pravy.
Syn mal na palceku na nohe daku mykozu a tak som mu tam kvapkala jod, zo zaciatku sa za par hodiek vstrebal a teraz ked nakvapkam uz mu ostane palcek zlty, takze zrejme ma uz jod doplneny.
Dnes som sa zoznamila s babou, ktora ma 5 mes. syna, a rodila ho doma a nosi ho na sebe a je byvalou raw foodistkou a chce sa k tomu vratit. Som rada, ze som konecne stretla rovnako zmyslajucu osobu, tiez mi hovorila ze sa synovi venuje neprestajne, neodklada ho. Dokonca zila na KOstarike, tam sa chcem raz prestahovat, aj oni sa tam chcu vratit. Planuje dojcit tiez minimalne do 4 r. No proste uzasne, ze sa taketo stretko udeje.
Dnes som podla cron-o-metra zjedla 2257 kcal, to nie je vsetko, nenahodila som tam pecene zemiaky a raw syry. Mnohe veci som nahodila po odvazeni od oka, lebo mi z nich syn odjedal.
hrozno 650 g
ananas 195 g
sus figy 150 g
marhule 375 g
banany 690 g
ceresne 350 g
melon 900 g
avokado 70 g