Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

bubblinka

GoFruit fuj mne je zle z teba! naše staré matky mali kolísky a v nich sa asi tie deti hojdali - hnusne lenivé matky!!

evcca

r: smoothie-banany, jablkova stava, jahody a trochu ribezli
des: melon
o: melon a marhule
ol: mak
v: cuketa, rajciny, paprika, redkovky a trochu hummusu

GoFruit

No nemozno, ale myslim ze to bude uz len pribudat.
R: broskyne, trocha hrozna, smoothie banany OJ prasok alfa alfa a salatove listy, plus trocha ribezli

evcca

to snad tie osoby ani nemozno nazvat ze mama. ja som sa dnes tesila, ako budeme naraz vstavat, este polozi po posteli a vlastne ved kedy si to uzit, ked nie teraz.

evcca

praca je praca, musim si opat zvyknut. je to blby pocit byt tam a syn doma.
my mame dookola 35 az 38, teda mne to nevadi, ja by som si pravdupovediac vystacila takto cely rok.
vcera: smoothie-banany, jahody a pomarancova stava
o: zelenina-cuketa, rajciny, uhorky, redkovky,paprika a mrkvanky
ol: smoothie ako rano, mam rada tuto kombinaciu a dobre mi padla, ked som prisla z roboty
v: semiacka a uhorky
v2: jablkova stava a banan- okolo 23hod.
este si trochu lepsie vsetko zharmonizovat doma a v praci a snad to pojde. stravu si nosim, takze pekny den.

GoFruit

dnes som jedla banany jahody ceresne hrozno broskyne
mala som stavu z 3 mrkiev, pol uhorky a salatu
na veceru som sa prave prejedla, mala som pizza happchen takmer cely balik s raw syrom z mandli, kesu a orieskov, k tomu redky a trochu papriky - uff som hrozne prejedena

winki nepoznam take recepty, ale zadala som do prehliadaca a vysli mi nejake www.google.be snad vies po anglicky, toto je z tej sladkej oranzovej tekvice

evcca ako sa ti dari v praci? my tu mame konecne pekne a teplo, syn beha bosy po trave v parku, doma chodi bez plienok

inac k tomu co si sa cudovala, ze co to je to bytie neustale s dietatom, tak asi ani nevies ze najnovsie si fajnove lenive mamicky kupuju rozne elektricke masinky na hojdanie ratolesti, aby sa im nemuseli venovat a uspavat a aby im to neplakalo, hojda to, hra to, trase to, no super nie, ved naco ludskz kontakt, to dieta ked sa narodi predsa nepotrebuje mamine dotyky ale chladne pristroje, fuj toto ma vie tak rozculit, viem o jednej takej, co ani neporodila a uz ma kopec takyhto sraciek doma aby sa ani nahodne nemusela starat o dietatko, chudatko...ani kojit nebude, to uy vie dopredu, fuj
sorry ze koncim tak negativne

evcca

tekvicu som nerobila na surovo, ale cuketu ano, podla mna je to podobne. GoFruit, tu uz raz na to pisala recept, pozri par stranok dozadu. aspon, co si pamatam, tak ju nakrajaj na typ ako su spagety a ide na to taka fajn omacka z rajcin, datli,... pomixovane. mne to chutilo.

evcca

r: smoothie - banany, jahody a pomarancova stava
o: zlta cuketa, rajciny, uhorka, kusok brokolice, paprika
ol: med a neskor lanove semiacka
v: ako obed
v2: budu ribezle

evcca

dnes: cca 1liter paradajkovej stavy
susene figy
rajciny, uhorky, cvikla, mrkva
a vecer som to pokazila a dala si na sucho opecene zemiaky:-(
dnes sme mali 38°C.