dnes som jedla banany jahody ceresne hrozno broskyne
mala som stavu z 3 mrkiev, pol uhorky a salatu
na veceru som sa prave prejedla, mala som pizza happchen takmer cely balik s raw syrom z mandli, kesu a orieskov, k tomu redky a trochu papriky - uff som hrozne prejedena
winki nepoznam take recepty, ale zadala som do prehliadaca a vysli mi nejake www.google.be snad vies po anglicky, toto je z tej sladkej oranzovej tekvice
evcca ako sa ti dari v praci? my tu mame konecne pekne a teplo, syn beha bosy po trave v parku, doma chodi bez plienok
inac k tomu co si sa cudovala, ze co to je to bytie neustale s dietatom, tak asi ani nevies ze najnovsie si fajnove lenive mamicky kupuju rozne elektricke masinky na hojdanie ratolesti, aby sa im nemuseli venovat a uspavat a aby im to neplakalo, hojda to, hra to, trase to, no super nie, ved naco ludskz kontakt, to dieta ked sa narodi predsa nepotrebuje mamine dotyky ale chladne pristroje, fuj toto ma vie tak rozculit, viem o jednej takej, co ani neporodila a uz ma kopec takyhto sraciek doma aby sa ani nahodne nemusela starat o dietatko, chudatko...ani kojit nebude, to uy vie dopredu, fuj
sorry ze koncim tak negativne