Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

mne surova kukurica celkom chuti ale zase sa kvoli nej nezblaznim
my sme na SVK a kazim to niue velmi ale kazdy den mam nieco varene... darmo su to veci na ktorych som zila veeeela rokov takze je to tazke a este ked tu neviem zohnat kvalitne ovocie ktore mi chuti

dnes som mala hrozno hrusky broskyne watermelon
kapustovo cestovinovy salat (cestoviny boli pohankove) cize to povazujem za ok

a trosinku hrachovej omacky, tej neviem odolat teda keby som velmi chcela odolam ale zas mala som jej malo

evcca

vcera r: smoothie-banany, slivky,broskyne a pomarancova stava
o: cuketa, cvikla, rajciny a hrasok
ol: skusila som kusok surovej kukurice, pre mna nic-moc, tak som radsej chrumala mrkvu
v: paprika, uhorky, rajciny, kusok brokolice a cviklova stava
v2: melon

evcca

neskusala som jest surovu kukuricu, a ano mam chut na vela skrobov, je to kvoli stresom, ale podla toho, co sa poznam, je to moje vitazstvo.
dnes r: broskyne, banan
des: jablko a par datli
o: cuketa, hrasok, kapustove listy, kusok brokolice a trochu hummusu
ol: zlta dyna
v: ako obed
v2: broskyne
inak zhanam novu pracu, tak kto viete, poradte.

GoFruit

Čauki ty neješ kukuricu surovú?
A máš potrebu jesť chleba aj ked ješ kukuricu? Lebo tá je dosť skrobova...
Ja sa držím super. Ovocko plus zelené šťavy.

evcca

vcera r: banan, par marhul a jablko
o: cuketa, rajciny, paprika, trochu suroveho karfiolu a mrkvovy salat
ol: varena kukurica
v: to iste, co na obed
v2: datle

evcca

caw, no teraz je sezona marhul, broskyne a pomaly aj slivky a skore jablka. mne to nejak nerobi problem, hoci do smoothie obcas hodim nieco co som si namrazila.
mam rada cukety a rajciny, dokazem ich jest denne a neomrzia ma. stale mi v zahrade dorastaju nove.
posledne dni sa mi ziada chleba a to hlavne vecer, okolo desiatej, takze si dnes asi nejaky upeciem.
vcera r: melon a banan
des: marhule
o: cuketa, rajciny, paprika, kusok kapusty
ol: vlasske orechy
v: rajciny, uhorka a mrkvanky
v2: miska josty- uz posledna:-(
ja sa drzim tak na 90% to odhadujem.
inak tu stale prsi a prsi a prsi,....

GoFruit

dnes som poprosila mamku, nech mi nakupi ovocie, aby sme mali co jest, ked prideme, no hroza, asi som tymto Belgickom velmi rozmaznana, ale povedala mi, ze na trhu ceresne a jahody skoncili, ze skratka nic z toho co som tu zvyknuta jest nebude, ked prideme... no tak som si uvedomila jednu vec, pobyty na Slovensku su pre mna trapenie, obdivujem vsetkych vitarianov co tam ziju, ale prisla som na to, ze je jedna vec ktoru pridem robit na slovensko... len co dokojim, pridem sa tam postit...chcem si spravit aspon 20 dnovy post ked prestanem kojit a vycistit sa...no SLOVAKIA je na to ako stvorena... POST, nech zije Slovensko

GoFruit

ja sa super drzim, stale min. na 98% raw
a ty evcca kam si zmizla?
rozmyslam ze spravim na cestu zas nejake susene krekry, musim pohladat daky pohladny recept...

GoFruit

dvere mam otvorene na rure, teda poodchylene, ale neviem ci sa da dat pod 50. mam zapnuty ventilator, no a hrozne to s otvorenymi dverami huci, cize manzel frfle, a urcite je to riadne nakladne... velmi chcem susicku no mam vybratu sedonu za 370 eur, takze to nebude rychlo hlavne po tom 700 eurovom vitamixe.
dnes som bola zase u kineziologicky, aby ma trochu pripravila na slovensko a moju rodinu, no som zvedava ako to budem znasat.
Ja som dnes 100% raw,
rano smoothie mango jahody marhule a OJ
obed ceresne, banany
vecera ceresne, fifi,
v 2 guacamole lanove krekry a kozi raw syr s bazalkou bol strasne dobry, pripominal mi smotanu
tu maju strasne dobre raw kozie syry aj ovcie, to je neskutocne, mala by som s tym prestat, ale nechce sa mi vlastne
no drzim palce v robote, ale v kazdom pripade vsetko zle je na nieco dobre a mozno ma pre teba zivot nieco lepsie pripravene