Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

[zruseny22]

evcca, to zješ za deň len toto čo tu píšeš, alebo ešte aj niečo iné? Lebo ak len toto, to nemám pocit, že by si bola z PPP vonku. Dúfam, že sa mýlim.

evcca

caw, ja som tento rok konecne prisla na chut hlavkovemu salatu-tomu obycajnemu. z inej zeleniny to bola redkovka-ta mi predtym vzdy vadila a pochvalujem si aj spenatove listy.
inak stale si hladam nejaku novu pracu a je to velka bieda:-(
vcera r: melon, broskyne
des: slivky
o: cuketa, cvikla, kusok tekvice hokaido, rajciny a par kesu orechov
ol: mrkvanky
v: hrasok, paprika a zelerovo-mrkvovy salat s vnatkou
v2: 2 banany cca okolo 22:30

GoFruit

Cauki evcca, velmi mam rada rimsky, potom tie kucerave. Inac neviem ako sa tie salaty volaju, v BE maju obrovksy vyber salatov, ich mena si vsak zapamatat je asi nemozne.
Dnes som objavila v BA raw food restauraciu BEMBA, raaaaaawwwwww, tak sme si tam hned sadli a manzel mal raw strudlu a ja krekry a k tomu stavy. Velmi odporucam

evcca

caw, ake salaty kupujes najcastejsie?
dnes r: smoothie-banany, pomarancova stava a cernice
des: slivky
o: kapusta, cuketa, mrkva-vsetko nastruhane plus par listov spenatu, hrasok a susene rajciny
ol: broskyne
v: ako obed a chystam sa teraz este na orechy.
maly mi prave zaspal, tak sa idem venovat sebe.

GoFruit

tak som konecne vcera zohnala salaty na mileticke
som prekvapena ze sa tam nakoniec da dost toho kupit, uz je hrozno a objavila som slivky belice, su vynikajuce, ovela chutnejsie ako tie klasicke slivky
este kupujem bio banany z tesca a sladke pomarance na trznici
a dnes som mala smoothie cucoriedky cernice banan OJ - vitaminova bomba

evcca

zelene salaty, ja to robim tak, ze si dopestujem alebo ak mas stastie v niektorych supermarketoch najdes celkom vhodne, inak myslim, ze uz aj na slovensku existuje predaj v debnickach priamo od farmarov, len neviem, kde som to citala, ci na nete, ci vo vitalite. ja mam dohodu s veducou v obchode, ked vozia cerstvu zeleninu-hlavne salaty, tak mi zavola.
vcera r: smoothie-banany, broskyne a grepova stava
des: broskyne a par sliviek
o: kapusta, cvikla, mala cuketka a par paradajok-vsetko som to nakrajala a postruhala a posypala naklicenou sosovicou a opat mojou oblubeneou petrzlenovou vnatkou
ol: odstavene jablka a ochutnavala som vlastne susene slivky
v: mrkva a naklicena sosovica

GoFruit

dnes som bola na mileticke, joooj tolko krasneho ovocia, len mi chybaju zelene salaty, to sa da kde dostat, ked nechcem tie zvadnute zo supermarketov???

GoFruit

ahoj evcca, neviem.
ale zohnala som zaujimavu knihu - vitarianske recepty - Prirozena ziva strava od Vera Talandova - su tam krekry dipy polievky salaty a sladkosti

ja sa drzim tak na 75% surovo, dnes budu pohankovo cuketove halusky a veru dam aj trochu surovej ovcej bryndze
inac ovocie, rano som mala bananovo malinovy smoothie s OJ

evcca

cawte, ja som vcera robila salat, postruhala som cviklu, mrkvu, trochu zeleru a cukety, pokvapkala som to citronom a na vrchu ozdobila kukuricou a paradajkami pokrajanymi na male kusky, vsetko som to posypala petrzlenovou vnatkou. je to skvela kombinacia.
nevies mi poradit nejaku dobru stranku, kde je rozdelene ovocie a zlenina, co najviac druhov?

evcca

vcera: melon a jablkova stava
broskyne
cuketa, cvikla,mrkva a hrasok
melon a slivky
hummus a cuketa s mrkvou
orechy