Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

[zruseny22]

evcca, ok, nebudem ťa riešiť... ale je to choré... môj názor. (Nechce sa mi vysvetlovať pre iných prečo a pod... nemyslím celkovo túto tému...). Iba som sem nakukla, nečítam to tu, tak nemusíš odpisovať.

evcca

GoFruit, tak to patris k velkej mensine, co o ppp uvazuju takto. poznam takeho len jedneho psychologa na slovensku a tisicku, co si hundru svoje nasprtane vedecke zaklady a pomozu asi tak, ze ta daju do spitala a vykrmia. a ludia sa im tam vracaju ako bumerangy.
maoam, ty byvas v panelaku?

Maoam

GoFruit: hej, ale take sa paradoxne najviac stazuju a vkuse bedakaju, hold, rozmaznanost :DD

no este celkom nie, ale som skoro v cieli! :DDD

GoFruit

Ahoj evcca, tak to nie si ani zďaleka jediná kto sa raw vegan stravou vyliečil z ppp. Na 30 bananoch ich je kopec aj zakladateľka freelee tuším trpela ppp a vďaka vitarianstvu sa vyliečila.
Maoam tuším si dosiahla svoju vysnívanú váhu, však? Gratulujem tí moc, zaslúžia si ju lebo si na tom naozaj pracovala. Teším sa. A snáď sa tí pošťastí aj dáky oddych. Ja som si na svk veľmi oddychla, úplne znovuzrodenie...veľmi som to potrebovala. Až teraz som videla aké to mozu mať mamičky ľahké keď majú k

evcca

caw GoFruit, hej, trpela som ppp cca 10rokov bulimiou. to bolo to obdobie, ked som ti raz pisala ako som zacinala s inou stravou, tak cez toto som sa z toho dostala.
cry, bud tak zlata a neries mna, ale seba.
ja sa mam tiez fajn, mozno sa mi rysuje nova praca, ale este musim nejaky ten mesiac pockat a bolo by to aj v mojom odbore,tak som zvedava.
inak synovi sa nechce hovorit, nie ze by nehovoril, ale ked nemusi, tak ani necekne. momentalne ma sanitkovu maniu, citame o sanitkach, pozerame sanitky, kreslime sanitky a naposledy sme okolo jednej chodili cca 30minut a mal v ociach fascinujuci vyraz a dozadoval sa sadnut si na miesto vodica.

Maoam

GoFruit, ejha, to znie super :DD. No ja mam posledne mesiace dost take intenzivne, ale tak nechcem vyplakavat :D.
Mame tu velikanske horucavy, takze sprcha 4-5x denne :D.
Inak vahovo 165/53,5 :-), miery 86-68-90 takze spoko celkom :D.
Tesim sa, ze sa mas super, mne by uz bodla daka dovolenka.

GoFruit

Ahoj Maoam, ja sa mám stále lepšie, svet je krásny. Práve sa cítim úžasne, bola som na blissful stress relief masáži a tam majú úžasne knihy kde som si prečítala veľmi pozitívne veci a cítim sa high. Plus syn mi robí veľkú radosť. A čo ty? Dúfam že všetko v najväčšom poriadku!

GoFruit

Evcca trpela niekedy ppp?

Už sme späť v bxl.
A mne sa darí ako pred odchodom. Včera som bola raw až na trochu hummusu.
R: smoothie z manga, jahôd, OJ, banánov
O: hrozno
V: watermelon, 2 hrušky, figy,
Juj a ešte trochu varenej kukurice

Dnes:
R smoothie z 2 a pol banánu, OJ, manga a plochych nektariniek
O: hrozno a banány 3