Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Maoam, poslem ti ten link na mail, predsa len mam tam fotky a tak, ono je to ning forum a funguje podobne ako fb, teda fb nemam ale z toho co som pocula.
tak pliz daj email adresu

Maoam

GoFruit, ahoj moja, mas pre mna odkaz na tu stranku, kde stoji to ktore ochorenia a ako sa tym dali zlepsit? To by bolo od teba super, dakujem ti vopred.

evcca

ja verim tomu, co mi pomohlo a je jedno, ako to nazveme, ci alternativa, ci len iny pristup. mne sa nemocnicny a oficialny-medicinsky postup neoveril, tak som hladala ine a nastastie aj nasla. som nazoru, ze naco ist do nemocnice x-krat a liecit sa, ked to hned doma tie baby pokazia a placaju sa v tom este roky s mensou ci vacsou nadejou, ze mozno raz to vyjde.
ja vcera r: smoothie-banany, mango, par cernic a pomarancova stava
des: slivky
o: cvikla, redkovky, hrasok a rajcinova stava. stale sa neviem dopatrat, ci je rajcina ovocie, ci zelenina
ol: melon
v: ako obed plus lanove semiacka
v2: broskyne

GoFruit

Maoam no ja sa ani nemám komu sťažovať, moja mama to nechápe že veď ona zvladala dve deti, babka jej pomohla len s nami ale neupratovala....Gaga celý život čo si pamätám babka u nás otrocila.
Ja mám upratovačku z jediného dôvodu že cez voľný čas si čítam aby mi mozog nezakrnel. Tu majú ale všetky rodiny upratovačky, skrátka sme bez pomoci rodiny.

GoFruit

Včera som bola 99% raw, mala som len kúsok varenej kukurice. Večeru som mala malú, len trochu melonu a hrušku.

Dnes ráno smoothie z OJ, banánov a jahôd
Teraz obedujem hrozno

Evcca ja som otvorená alternatívam a viem že touto stravou dá dá všeličo vyliečiť čo doktori nazvú nevyliecitelnym. Na 30bananoch som založila dávno tému že čo si ľudia vyliečili raw foodismom a neverili by ste aké choroby tam sú menované. Cukrovka psoriaza a aj závislosti od jedla či problémy s mestruaciou no proste všetko možné a často práve nevyliecitelne choroby podľa doktorov.

[zruseny22]

A "hrám sa na obeť"... trochu divné z tvojich úst. Vážne, po ničom inom netúžim len po tom, aby ma ľudia lutovali.... ak si to tak mala ty, ok, ale ja o to nestojím.

Maoam

Evcca: skor by som to nazvala malou bytovkou, s predzahradou a velkymi balkonmi, kttore su skor uz ako mala teraska.
Preco?

evcca

cry, chore je brat prehanadla, diuretika, kolabovat v nemocnici a doma tajne brat lieky a ludom naokolo vypisovat ze sa ti nechce zit. ten, kto ta tu pozna, tak vie o com hovorim a kto nie, ten si nakukne do prislusnej temy kuchyna-Wc a zisti, ze len manipulujes ludmi a hras sa na obet. sorry, moj nazor na teba.