Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Caute baby,
Nemala som čas manžel vymýšľa vkuse nejaké výlety, a keď nie, tak sa chodí na trhy a von s malým.
Ozvem sa určite, zatiaľ vy napíšte čo nové.
Krásny deň

GoFruit

www.30bananasaday.com
tu je jej profil na bananoch
inac ti dalej asi nepomozem, mozno by si mohla hladat medzi Natural hygiene fu alebo neviem naozaj, ale na bananoch je vela ludi co sa vyliecili z ppp

ooo uz som to nasla, enjoy
www.30bananasaday.com

GoFruit

thebananagirl.com
evcca tato baba trpela anorexiou a bulimiou a vyliecila sa vdaka lfrv strave, opisovala to niekde, ale odvtedy zmenila svoju stranku a budes sa v tom musiet pohrabat, ale urcite to niekde je, lebo ona to vela rozoberala.

evcca

moj maly komunikuje tak dokonalymi gestami, ze obcas mam chut sa smiat. ma svoju slovnu zasobu a najnovsie ju obohacuje menami zeleniny, sranda je, ze slova, co by som chcela aby povedal, tak ani za svet, ale pred casom prisiel do zahrady a hovori mi: " mama cvikla" a isiel dalej.
rytmus ma teraz trochu rozhadzany, striedaju sa dni, ked spi raz za den a dni ked dvakrat. ale nijako to nerusi jeho nocny spanok, chodi okolo 9.hod vecer a stava okolo 7.hod rano.
porad mi prosim, kde by som nasla nieco viac o vitarianstve a poruchach prijmu potravy.

GoFruit

cafte, vcera sme boli pri mori, na vyletoch je to trochu tazsie byt raw, rano som mala smoothie z bananu OJ manga a broskyn
obed salat v talianskej restike, odjedla som kusok pizze manzelovi, Taliani ju zato vedia spravit vynikajucu, to sa im musi nechat... inac nechapem kde to Slovaci vzali, ze davaju na pizzu kukuricu, je to nechutne, imho
no a vecera hrozno a watermelon
a potom niekedy po 22 som si dala hummus s redkami

dnes na ranajky 3 banany a zvysok smoothie zo vcera
obed hrozno figy nektarinka a hruska
2 ladove kocky wheatgrass juice/davam si ich teraz do kazdeho smoothie lebo akosi si neviem najst cas na odstavovanie a pritom mam chladnicku plnu salatov
ked sa maly zobudi, pojdeme na trh

inac Evcca, maly zmenil rytmus odkedy sme prisli spat a spava poobede a zaspava po 21 a vstava po 7:30 niekedy aj o 9, juj to je velka pohodka
inac krasne cika do nocnika, len s kakanim este mame problemy... Teraz ma 17,5 mes. Jeho zaujima vsetko co sa toci, on sa hra s autickami tak, ze ich otoci a toci kolesami. Vsetko co ma vrtulu je pre nho zaujimave a napodobnuje tocenie vrtul. Obuva sa do mojich slapiek. A medzi prvymi slovami je auto a kacka. Sranda ani za svet nepovie pit alebo pipi.

evcca

cawte, vcera
r: melon a hrozno
des: jablka
o:cvikla, kalerab, mrkva-vsetko postruhane a posypane susenymi rajcinymi plus salatove listy
ol: slivky a hrozno
v: cviklova stava a platok domaceho spaldoveho chleba
v2: lanove semiacka