Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

vcera r: paprika,uhorka, cuketa
des: presladenost ma opustila, tak dve mega hrusky
o: trochu varenych zemiakov,mrkva, zeler, hrasok a kusok brokolice
ol: slivky
v: ako obed ale bez zemiakov
v2: vlasske orechy

Sedmi_kraska

Ahojte :)
Tak ja dnes raňajky broskyne, jablko, hruška, hrozno ...

A potom som bola na solave čiže som jedla varený obed :( a nejaké suché koláčiky ..

Večera paradajky a uhorka ...

Škoda, zajtra musím ísť na 100% ..
Dobrú noc :)

evcca

cawte, ja vcera
r: banany a hrozno
des: hrusky
o: cvikla, uhorky, mrkva a par rajcin
ol: vlasske orechy
v: kopa hrozna
a dnes som z neho tak presladena, ze by som najradsej lizala solnicku:-)

GoFruit

Super sedmikraska..
My sme dnes boli na výlete a bola som tak na 95% raw, malá som kopec banánov, hrozna, smoothie z nektariniek, jahôd a OJ. A kúsok arabskej placky.

Sedmi_kraska

Takže obed : paradajky zo záhrady, zelené olivy, čerstvá cibuľa nakrájaná + trochu asi 25-30g domáceho syra

Večera to isté

Sedmi_kraska

Ďakujem krásne :)
Tak dnes zatiaľ

R: hrozno,hruška,jablko,4 malé broskyne - nakrájané

D : to isté, kedže toho bolo celkom dosť tak som to dojedla

Večer napíšem ako s ami darilo clý deň :)
tak krásny deň prajem :)

Sedmi_kraska

Ďakujem :) asi budem radsej pomaly setriť a kúim si teda už nejaký s lepším výkonom aby som ho nemusela po krátkej dobe hned meniť ...

Inak nevadilo by Vám ak by som sa k vám pridala ? Ja sa snažím o jedenie vita stravy teraz už takmer rok : v podstate to čoho sa akosi ešte stále neviem vzdať sú ? vajicia občas, tuniak, syry, maces, jogurty, hnedá ryža a čaj - zatial nie som úplne presvedčená že telo to úplne nepotrebuje
Ale pre mňa ste veľkou motiváciu a inšpiráciu, tak by som Vám rada písala moje jedálničky a učila sa od Vás :)

GoFruit

Tá kniha o mnichovi je dobrá, je to o osobnostnom rozvoji, návod ako. A tá jaskyňa? Ja ju mám doma ale nestiham čítať, vždy nakupim veľa kníh a nestiham.mám ich veľa rozcitanych.

evcca

tu zacinaju kruzky pre deti cca od 5 rokov, takze tuto dilemu "nemusim" zatial riesit. ale nasla som skolku v okoli, ktora je dvojjazycna, cize vsetko maju deti aj v anglictine aj slovencine a beru deti od troch rokov. tak aspon nieco. teraz sme sa vratili s prechadzky, maly zaspal, este stale spava dvakrat za den, asi je to aj tym, ze sa budi okolo 6-6:30.