Sedmikraska mne sa pri menzese vyplatí vždy jesť čo najzdravsie, nemám žiadne zvláštne chute, ale čím zdravšie jem, tým ľahší a bezbolestnejší priebeh.
Gucciok, manžel no to je kapitola. Síce uznáva túto stravu ako zdravú, lebo vidí na mne, že som zdravá, napriek tomu, že dojčím, a teda mi to určite odoberá riadne veľa vit. a min. z tela, som zdravá stále.
Ale on je príliš závislý na jedle na to, aby na ňu prešiel. Často mi dokonca v hneve vytkne, aký som mimozemšťan, či to vlastne zo srandy. V hneve som fanatik. Nedá sa so mnou jesť v restikach, zháňanie jedla je zložitejšie ako keď vojdes do obchodu a kúpiš všetko na jednom mieste. Niekde vnútri uznáva, že mám pravdu, ale svojej pizze a chleba sa nevzdá... Takže nie je s našou situáciou úplne zmierený.
Na oslavy takmer nechodíme, s bežnými ľuďmi si nemám veľmi čo povedať, ale ak už sa niekde vyskytneme, tak už všetci vedia, že mne nemusia nič špeciálne pripravovať, donesiem si ovocie a som vybavená. Ešte sa ale stane, že neodolám a ochutnám z vegánskych jedál. Ale to len ak si manžel naberie, tak od neho.