No takže vita dieťa asi v našej rodine ťažko vychovám, aj keď v tehotenstve som o tom dosť snívala, ale musím byť trošku realistická. Ide o to, že mám ešte dvoch starších chlapcov 5 a 10 rokov, ktorí sa stravujú bežnou stravou aj keď mäso takmer odmietajú, syry jedia tiež málo, horšie je to so sladkým, ale tiež oproti iným deťom aj tých sladkostí jedia menej, no ale tu musím podotknúť, že na tie som ich nenaučila ja, lebo aj keď som ešte nebola raw, tak som bola proti tomu dávať deťom sladké. Ale rodina a susedia urobili svoje a ja som sa asi málo bránila, neviem. Manžel jedáva tiež bežnú stravu aj mäso, aj keď ho nemusí mať každý deň, a na raňajky si už dlhé roky robieva ovsené vločky. Má veľmi rád aj moje zelené smoothies alebo iné "sladké" vita dobrôtky, ktoré si raz za čas urobím, horšie je to so zeleninou, to zje trošku ale ako hovorí asi by sa z toho nenajedol alebo keby toho zjedol veľa, tak by mu asi prišlo zle. Moju surovú stravu akceptuje, lebo som na ňu prešla po dosť vážnych zdravotných problémoch. Takže by som bola rada aspoň keby sa malá stravovala zdravšie podľa možností. Dojčím ju stále a prikrmujem ju už takmer 2 mesiace, na budúci týždeň už bude mať 8. Zatiaľ som jej dávala všetky možné druhy ovocia, čo sme mali doma v záhradke + banány, dávam jej aj mrkvu, cuketu, rajčiny, uhorky, rozmixované s avokádom. Zatiaľ všetko raw. Má veľmi rada zelené smoothies povedala by som, že ešte radšej ako len samotné ovocie. Ide mi ale o to, že už jej toto asi nebude dlho stačiť a hlavne v zime budú tie možnosti aj dosť obmedzené, tak teraz rozmýšľam nad tým, či jej mám zaradiť do stravy aj nejakú varenú ryžu, pohánku, zemiaky,...