Maoam, dakujem, zatial to zvladam bez kremu, ten co mam, ma ucinnu latku nitrade de miconazole (po franc.), ale zapisem si to. Inac naozaj mi dost pomaha ten cierny kolagen, to je gel, on je na vselico mozne, dakedy som ho predavala, uz s tym nerobim, ale skratka je to dobra vec. No a probiotika tiez.
Inac ja zboznujem plavat, tak by som rada chodila, ale tu blizko nas je maly bazen, ktory je stale plny a tak ma to nebavi. A ten chlor, hej, to nemusim, i a takisto som sa vzdy bala infekcii.
Joj, napisem ti, preco tolko analyzujem. Takze, ked som este trpela roznymi chorobami a nikto mi nepovedal, ze z velkej casti na to vplyva strava, tak som hladala tymto smerom odpovede. Mam knizky, ktore ti napr. napisu, ze ake myslienky sposobuju ake choroby a potom napr. Sinelnikov uci ako pracovat s podvedomim, aby si z nehovytiahla info, ze aka konkretna myslienka sposobila aku chorobu. Ja by som tomu aj verila, lenze skratka neviem komunikovat s mojim podvedomim podla navodu ako on pise. Verim, ze sa to da, a ze mnoho chorob moze mat take pozadie, preto som uvazovala aj tym smerom.
Myslim, ze na zdravotny stav skratka posobi kvalita spanku, strava, psychika, slnko a pohyb a vzduch jeho kvalita, co dychame.
Takze preto analyzujem, lebo topiaci sa aj slamky chyta a ja urobim vsetko preto, aby som sa vyhla liekom a takisto som uz neni zvyknuta na choroby a tak som strasne nervozna, ak mi nieco je.