Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Inac zase by som chcela ist na vianocne trhy do Aachenu, pripominas mi ho stale, zboznujem vylety do nemecka. Juj a mayersche - knihkupectvo, poznas? to je ale iba na zapade,myslim v poryni. Na prizemi robia smoothie a potom tie knihyyyy jaj.

GoFruit

Dik, Maoam, ked budem potrebovat, tak sa este poinformujem, mozno na nete, niekedy tu treba prist rovno s nazvom do lekarne a oni objednaju, ale inac ti ponukaju dokola stale to iste.
Teraz som vypila smoothie z 4 bananov, 3 opuncia fig, cucoriedok a Oj, citim sa skvelo. Tak mi drzte palce.

Maoam

GoFruit, myslela som toto ako 1-dnovu terapiu, kedze to nie je viazane na lek. predpis, mozno by si to normalne mohla z Belgicka objednat?

www.shop-apotheke.com

Maoam

GoFruit, nemam prehlad o belgickych liekoch :-/, ale skus sa v lekarni popytat na Clotrimazol, su aj 3-dnove terapie, bezne. 10 dni to je fakt otras, to je sliznica potom hotova uz z toho antimykotika, nie z mykozy :D.
Ano, ak mas silne zacervenanie a silne svrbenie, to je typicke pre mykozu.

GoFruit

aha az teraz som si vsimla to s 1dnovou liecbou. no to by som si urcite dala, az na to ze tu take neponukaju. V tomto je BE za opicami, v lekarnach nemas vyber. Toto je jediny krem co mi ponukli, a co davaju aj doktori a pritom je liecba 10 dnova. Takze tak. Joooj 1dnovu by som dala, to zase tak by som sa netyrala. Napr. tu predavaju 2 druhy probiotik, chapes? Nie jak na SVK 15 druhov, tu dostanes len 2. Este v bio obchodoch dostanes dalsie dajme tomu 3 znacky. Koniec, ziaden vyber.

Maoam

GoFruit: Miconazole je tiez antimykotikum, ale krem mas zrejme len na pouzitie zvonka (?). Ak mas mykozu aj hlboko v posve, co je velmi pravdepodobne, ak mas aplikator, aplikuj ten krem aj tam. Inak to nema vyznam potierat zvonka, ked liecba zvnutra posvy nie je.

GoFruit

Maoam, dakujem, zatial to zvladam bez kremu, ten co mam, ma ucinnu latku nitrade de miconazole (po franc.), ale zapisem si to. Inac naozaj mi dost pomaha ten cierny kolagen, to je gel, on je na vselico mozne, dakedy som ho predavala, uz s tym nerobim, ale skratka je to dobra vec. No a probiotika tiez.
Inac ja zboznujem plavat, tak by som rada chodila, ale tu blizko nas je maly bazen, ktory je stale plny a tak ma to nebavi. A ten chlor, hej, to nemusim, i a takisto som sa vzdy bala infekcii.

Joj, napisem ti, preco tolko analyzujem. Takze, ked som este trpela roznymi chorobami a nikto mi nepovedal, ze z velkej casti na to vplyva strava, tak som hladala tymto smerom odpovede. Mam knizky, ktore ti napr. napisu, ze ake myslienky sposobuju ake choroby a potom napr. Sinelnikov uci ako pracovat s podvedomim, aby si z nehovytiahla info, ze aka konkretna myslienka sposobila aku chorobu. Ja by som tomu aj verila, lenze skratka neviem komunikovat s mojim podvedomim podla navodu ako on pise. Verim, ze sa to da, a ze mnoho chorob moze mat take pozadie, preto som uvazovala aj tym smerom.
Myslim, ze na zdravotny stav skratka posobi kvalita spanku, strava, psychika, slnko a pohyb a vzduch jeho kvalita, co dychame.
Takze preto analyzujem, lebo topiaci sa aj slamky chyta a ja urobim vsetko preto, aby som sa vyhla liekom a takisto som uz neni zvyknuta na choroby a tak som strasne nervozna, ak mi nieco je.

Maoam

a ak mas problem s latkou Clotrimazol, mozes skusit Nystatin, ten mozu napr. aj tehotne bez problemov, ak mas problem s oboma z nejakeho dovodu alebo presvedcenia, skus boraxglycerinove cipky, urobia ti aj u vas v lekarni

Maoam

GoFruit, inak ked mas uz mykozu riadne rozvinutu, ziadne babske recepty a bylinky velmi nepomozu, podla mna by si jednodnovu antimykoticku liecbu z lekarne prezila..aj ked je to proti tvojim zasadam.
Dnes je na trhu vela preparatov, kde je liecba jednodnova. Napr. Canesten GYN 1, to je 1tbl. terapia (lokalna) + krem.
To by si fakt prezila a mykoza by bola prec.

Najčítanejšie články