Rosemary, viem sa uplne vcitit do tvojich pocitov, aj mne behaju az zimomriavky po tele a robia sa mi mdloby, ked sme v prostredi plnom bezneho jedla. Syn tiez ked vidi deti jest sladkosti tak ich pozoruje a snazim sa vtedy odputat jeho pozornost. Uz rozmyslam, co na vianoce. Co???? Nechcem mu davat rybu, ale do r.ti preco vsetci tak baziruju na nejakych sprostych tradiciach??? Ja by som na vianoce vobec nevarila tie smradlave ryby a ktomu milion inych sraciek. Ale, co s rodinami? Joooj.
Jasne ze sem pis, je super ze sa tu o tom mozeme porozpravat, len sa vykecaj.
baby, toto ste uz zazili? ja len ziram a snazim sa pochopit, kde sa stala chyba a vkuse nad tym rozmyslam ale chytila ma riadna mykoza. Zacala som si davat probiotika, no akokolvek uvazujem vychadza mi z toho len to ze kojenie a nedostatok spanku mi zjavne skodia. ANi nie nedostatok ako to prerusovanie, aj 10 krat za noc, niekedy, ja mam lahky spanok, na ulici je casto hluk, zakraka mi pod oknom vrana a uz som hore. Lebo ked sledujem co jem, tak po ovoci sa to len mierne zhorsi ale rychlo to odznie. Po zelenych stavach sa to rychlo zlepsi na chvilu. Po varenom je to katastrofa. Zaraza ma to, lebo Graham tvrdi ze candidu zhorsuju tuky, ale tuky skoro vobec nejem. No vlastne v poslednom case som ich jedla celkom, ale teda oproti beznym ludom je to nic. Mate nejake myslienky? Velmi zle to znasam, lebo odkedy som na tejto strave, mi nic nebolo. Prestat dojcit neprichadza do uvahy, prcek by to neprezil. Spanok, no tiez neviem ako vylepsit. Spat sama v obyvacke, ktora je do dvora, ale syn este v noci je. Teraz uz len raz alebo ani raz, ale aj tak. Ach jaj baby, gynekolog mi volal ze nech si kupim bezny krem. TO zlozenie ma odradza, co by ste robili? Najviac ma nici, ze boj s kandidou je na dlhe trate.
Dnes som strasne malo jedla, len smoothie s 3 bananmi, 5 opuncia figami a OJ a hrozno
teraz vecer som mala hummus s redkovkami a paprikou
Este mi napada ze by to mohlo byt aj zo psychiky.