Evcca, pravdu povediac, neviem, čo sa týka kozieho mlieka, čo si myslieť. No, možno dieťa by ho mohlo raz za čas, ale dospelý, načo? Hmmm, obsahuje laktózu, ktorú dospelý nevie tráviť, je to živočíšny tuk, ktorý je v tele v tuhom stave, a teda upcháva žily. A o vstrebávaní vápnika z mlieka vieme svoje, mylsím, že to nie je potrebné. Ale ty vieš. Ja sa budem snažiť, aby to syn nejedol, teda syry, ale už si nerobím ilúzie.
No syn ale nevyplúva, lebo by mu nechutilo, práve naopak, tvári sa, že chutí, len mu asi vadí na nich niečo. KOnzistencia, vláknina, bohvie, len ja neviem určite. Lebo raz zje pekne, raz nie. V každom prípade je strašne zlý jedáč a neviem sa dočkať, kedy sa to napraví, kedy mu začne chutiť. Dúfam, že čoskoro, lebo nám to ničí život. Napríklad, dnes večeral klemenínky, trošku melonu a potom šalát s pohánkovými cestovinami. Zrazu pukla okenná tabuľa - puk - a on prestal jesť, pýtal sa na nás, neviem, či sa zľakol, no už nejedol. Čiže večeral málo.
Odkedy vedľa prerábajú byt a vŕtajú tam, bojí sa všetkých zvukov a hneď sa pýta na nás. Poráža ma, vážne tu nevinne pukne okno a on prestane jesť. No mala som dosť.
Rosemary, mne sa akosi kniha od Boutenko nepáčila, Wandmaker píše lepšie, ak máš chuť, skús knihy od neho Co vám doktori nereknou a ešte ďaľšie 2. Alebo v angline Douglas Graham The 80/10/10 Diet, či Karen Ranzi Creating Healthy Children - to je úžasná kniha - vychovala surové deti, tiež ju manžel nepodporoval, staršieho syna prekonvertovala na raw stravu keď mal neivem či 3 roky alebo 5. Teraz má mladšia 24, je raw. I keď vraj boli vzdorové obdobia, hlavne v puberte. S Karen som si písala, je to skvelá osoba.
No idem spať.