Ahoj Lia, vitaj.
Napis viac jedalnickov, podla tohto sa mi zda ze jes privela tukov. Zo zaciatku sa ti zdravotny stav zlepsi, ale potom to zacne telu vadit. Ale mozno sa mylim a zjedla si ich malicko, lebo ved kvantitu nepises. Toto pisem aj pre inych raw foodistov, ludia nekombinujte tuky s ovocim, ja som tak tiez zacinala, nie je to spravne. Zanesene telo ti neda najavo, ake je to zle, ale raz ked budes zvnutra zdravsia, budes take smrady prdiet ze sa nebudes stacit divit. Nic v zlom, napokon sa rozhodni podla seba, ja len ze na to upozornim ostatnych.
OJ je orange juice, doma odstavena pomarancova stava, to je zaklad mojich smoothies, akosi nemam rada smoothie, kde je miesto toho voda.
Baby ja ani nestiham ist za pc, syn vynechava poobednajsie spanky, dnes zaspal na mne v satke. Vecery ani nemam.
Rosemary, kandida je prec, fuc. Kazdy den si davam rano a vecer citronovu stavu, aby som udrziavala zasadite ph.
Dnes som malo jedla, rano nejake fifi banany, na obed veganske jedlo, potom puding z 3 hurmi kaki, 1 pomaranca, jahod a stavy z granatoveho jablka a 1 pomaranca. Bol to konzistenciou ozajstny puding. A vecer salat z uhoriek, rajciny a papriky a trosicku opecenych zemiakov s kecupom a susene paradajky v oleji /neraw/. No hroza, ale nemala som kedy jest a potom to na mna dolahlo.
Syn zacal opakovat po nas slova. Minule v parku krmil svoju kamosku hroznom a bananmi, taky bol zlaty. Aj si dali pusinky.