Rosemary pre seba by som dehydrator nepotrebovala, nejem takmer vobec tuky. Ale citala som, ze ak chces vychovat surove dieta, tak je prepotrebny. Dieta treba stale putat novymi vecami,farbami tvarmi co sa tyka jedla. Ak tam nie je sol a glutamat sodny vsakze.
Vcera:
r: stava z cerveneho grepu a granatoveho jablka, je to vynikajuca kombinacia, skuste, mne to velmi chuti
O: hrozno a banany
v: 2 hurmi kaki, cca 200 g durianu
stava z rimskeho salatu, 3 mrkiev fialovych a oranzovej, 2 listov kelu
dnes:
R: stava z cerveneho grepu a granat. jablka
stava zo 4 pomarancov
O: fifi banany
teraz pijem smoothie z 5 bananov, 5 pomarancov a listov bok choy
Rosemary, vcera som bola na hornom vyplachu, hehe, aj so synom, flaky su slabsie ale nezmizli. Potrebovalo by to asi riadne probiotikum a nie tie smejdy co predavaju v lekarnach.
Inac baby, neviem ci ste zachytili v teme Paraziti armanove prispevky, ale ja zacinam byt presvedcena, ze moj terajsi divny zdravotny stav je vysledkom parazitov. dost ma to trapi, ale v noci ma v poslednej dobe svrbi telo, nie je to sucha pokozka. Aj sa zvyknem velmi potit v noci, no neviem, ale po tom co som si vsetko o tejto problematike nacitala, som si ista, ze ich mame vsetci. Staci kontakt soo zvieratami. No zakazte dietu hladkat psov, strkat ruky do zeme a davat si prsty do ust, vsetko olizovat, to sa neda ustriehnut. Parazita sa da chytit aj len pusou na lico. Musim im vyhlasit vojnu, neexistuje aby vo mne nieco takeho zilo.
Inac neznasam ludi, co pridu k mojmu synovi a davaju mu pusy, cudzi ludia. fuj hnus, od dnes zacinam byt asertivna a vynadam kazdemu, len vo franine sa mi to asi nebude robit tak spontanne.