Eskimacka, nuz skus to, co som napisala, velke porcie naraz.
Ale ak si schudla prirodzene zdravou stravou, tak mozno vyzeras prirodzene skratka takto. Vsetci by sme vyzerali vychudnuto, keby sme jedli zdravo, telo nepotrebuje mat v sebe ziadne tukove vankusiky, tie skladuju toxiny a tie zdravi ludia nemaju v takej miere ako ludia sa bezne stravujuci. Ja viem, ze si zrejme pripadas prichuda, no takto nadialku ti lepsie neviem poradit. Ja mam 172 cm a schudla som nazacitaku na 50 kg, potom som otehotnela, bola som chuducka cele tehotenstvo a ponom som mala 51, ci 52 kg, kojim a teraz som pred par mesiacmi pribrala na 56kg, no to som sa zhrozila, ale to bolo tym vecernym jedenim, aj o 22. No trochu som uz schudla, myslim ze mam tak 54. Mne ale vyhovovala vaha 52. Ale manzelovi sa to nepacilo. JAk sa potesil, ked som mala 56.
Maoam, neviem ako vazny mas zdravotny problem, ale ja verim, ze spravna strava plus pohyb a spanok a psychika dokazu zazraky. Mala by si aj ty k tomu pristupovat tak, nie s tym, ze ti to uplne nepomoze. Vies ked neprejdes na 100% vita stravu, tak sa budes liecit strasne dlho. Tymto ta v ziadnom pripade nechcem nejako tlacit do 100% raw foodismu, to musi prist z vnutra cloveka. Ak budes dajme tomu na 75% raw, budes sa liecit ale pomaly, vysledky nebudu prichadzat tak rychlo.Pri uplnom prejdeni na vita stravu prichadzaju vysledky velmi rychlo, mesiac , dva. nehovorim ale o tvojom pripade, naozaj sa neodvazim hovorit, neviem co ti je a aj keby som vedela, asi by mi to nic nehovorilo, kedze nie som medik.
Ja byt tebou alebo niekym kto sa chce vyliecit, dam na zaciatok post, kolko zvladnem, najskor mozno so stavami, cerstvymi, zeleninovymi a ovocnymi, potom by som pritvrdila na iba o vode. Potom by som presla na vita stravu, kym sa nedostanem k svojmu cielu. Aj keby to rok malo trvat, potom pripadne sa mozem vratit k svojej predchadzajucej strave. Skratka isla by som natvrdo. Citronovu stavu niekolkokrat denne, na vyrovnanie ph. Vela zelenych stiav, to je proste zazrak. Zelenymi stava liecia rakovinu v gerssonovom institute. Aspon by som to skusila, ked pises, ze si zufala.
Mira je makrobiotik, ona je hrozne proti ovociu, co je podla mna dost na skodu a je za obilniny, co zas ja nepovazujem za zdrave. Samozrejme, ak si myslim, ze by ti vyhovoval taky styl a pomohol by ti, preco nie, treba najst to svoje pre seba. Ja na vita stravu nedam dopustit, skratka enzymy v strave musia byt a vsetko tepelne upravovat sa mi zda byt ako maxi blbost. Enzymi telo potrebuje nielen na travenie ale aj ako sucast imunitneho systemu na boj proti cudzorodym latkam, ak ich nedodavas so stravou, telo mina tie, co ti boli dane do vienka, pripadne musi pracne vyrabat nove, co ho stoji strasne vela energie, ktoru by mohlo posielat inam. Podla mna treba verit v silu svojho tela, v to, ze sa dokaze vyliecit, ak su mu vytvorene podmienky.
Myslim ale, ze tomu neveris, ze sa to da stravou a preto ti to ani nepojde a nenajdes vsetku silu na to aby si to skusila. Ved daj vediet, ak skusis makrobiotiku, ci pomaha, som zvedava. Dobru noc.