evcca moj maly nema ziaden rytmus, vstava medzi 6:30 az 9:20 - to bol asi rekord. dakedy som ho davala spat tak o 20. Potom ale zaspaval aj hodinu, tak som zacala neskor, teraz tak medzi 20:20 A 20:50. Zavisi od toho ako veceria. SU dni, ked donho neviem nic dostat a tak sa jak blbec pokusam nieco mu nanutit cely vecer a potom to trva tak dlho ze ide velmi neskoro spat. Samozrejme, ze on by vkuse jedol napr. slane na oleji prazene durianove cipsy, s tym by nemal problem. ALe ked mu chcem dat nieco zdrave, odje malo ak vobec a potom sa trapim cely vecer s nim.
tu su RECEPTY pre tych, co chu prejst na surovu stravu, ale nechcu ist hned zostra, ale pomaly.
www.hacres.com Je to tzv. Hallelujah Diet, 80% surova. Mne sa tie recepty hrozne pacia, zacnem robit pre syna.
Inac makovo sezamove gulicky sa vydarili, velmi mi chutia aj preto, ze nie su nejak extra sladke, dala som malo datli. syn zjedol jednu malicku nasilu a aj toto zdrave jedlo odmieta, ine dieta by sa za tou dobrotou islo potrhat. Muz sa mi uz smeje, ze to este nevzdam a nenecham ho jest len varene. Teraz je hlavne granatove jablka a sem tam fifi banan. Vsetko ostatne ovocie odmieta. Chapete to? Mam pocit ze mi to robi naschval, co si myslis evcca? AKo by si to riesila keby si bola v mojej pozicii? Rosemary?
Vcera som citala ne jednom raw fore, mamicka pisala ze jej dieta odkedy prikrmovala, odmietalo varene jedlo. len surove. A dalsia na to napisala presne situaciu aku mam ja, cize nie som sama.
Maoam ako sa ti dari?