aj ja by som chcela byt samostatna, nezavisla na obchodoch, ale to asi len v dakej tropickej krajine, vela raw foodistov zije na Kostarike, Thajsku, ci Floride, proste tam su na to podmienky. Citala som pribeh jednej zeny co odisla z USA na Kostariku, kupila velky pozemok kde nasadila stromy takym stylom ze povypluvala kostky z ovocia co jedla a je uplne samostatna, byva v chalupke bez elektriny, spi ked je tma, je hore, ked je svetlo a stara sa o zahradku a medituje cele dni. No ja by som hned isla, len ma ten hmyz odradza.
ja by som na jablkach nemohla byt, zjem maximalne jedno naraz aj to s tazkostami.
Rosemary tvoja mala spi hned za dverami kuchyne? moj maly ak spi, tak za 2 dverami a ja mixujem a odstavujem v pohode, a moj vitamix je velmi hlucny, rychlost vyse 300km/h, tak si vies predstavit. Male deti maju tvrdy spanok, hlavne v prvej polhodine od zaspatia a potom sa tie cykly /v noci/ opakuju v pravidelnych intervaloch, cize myslim ze by si mohla mixovat ak ti mala nespi hned pri kuchyni
Sedmikraska, ty si tusim pisala o mixeroch, ja na slovensku som pouzivala ponorny mixer na smoothie, takze neboj mozes zacat. Daj do dostatocne velkej a vysokej nadoby ovo a ponor mixer a mas. Samozrejme ze to nebude tak dokonale ako pri blenderi, ale to sa da prezit. Dokonca aj zelene smoothie som tam robila, so salatmi z trhu, i ked nebio, cize nic moc.