Baby dakujem vam, ten problem je velmi komplexny, to asi nebudem ani riesit cez forum. Ak chces Rosemary, napis mi na tu email adresu, co som sem naposledy dala pre evccu.
Inac Rosemary, tie deti vedia byt riadni nevdacnici, co? Presne to som citala, ze akonahle dieta zisti, kde ta moze zranit a ze si zranitelna, spravi to. Moj je urcite taky. Pusinkuje svojho plysaka, kvety, ale mne da pusu velmi vynimocne, zial, zabudam na tuto utechu.
Moj je proste narocnejsie dieta, vidim to aj pri cviceni na nocnik, on to proste vie dat dopredu najavo, ale kasle na to. Az ked sa rozzurim, na dalsikrat mi ukaze vopred, ze chce ist na nocnik, ale inac si robi co chce.
Inac Rosemary, ja som nanho vyskusala uz vsetky mozne aj nemozne triky. proste on citi, ze je to premna dolezite, medzi matkou a dietatom je wifi a to funguje na 100%, nevypadava. On to vie a preto je taky, aky je.
dnes som si robila stavu z rimskeho salatu, pupavy, hluchavky, kelovych listov a cesnaku medvedieho a mrkvy, no ten cesnak - brrr nic moc. dufam, ze dake parazity znici aspon.
maoam, coby mu nevyhovovalo, ze dostava to najzdravsie? NIe, on ma proste navyber,a bohuzial vyberie si vzdy to umele, varene, denaturovane... preco asi?