Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

co sa tyka nadoby, tak mame kameninovy sudok, u nas to robi muz, postuhana kapusta, sol, cukor-kvoli kvaseniu, rasca, korenie,cibula, myslim, ze aj bobkovy list. cele sa to utlaca a nechava to cca tyzden pri izbovej teplote.
hermeticky uzatvaratelny pohar asi nie, aspon podla mna.

GoFruit

napises ako ju vyrabas? na nete je spusta receptov, vsade pisu ze treba vytvorit anaerobne prostredie, ale neviem ako.

GoFruit

Fuj no pocasie, to je naozaj dost zle. Tu stale prsi, obloha zamracena, slnko vyjde tak raz max. 2krat v tyzdni, tiez tu fuci, teploty hlboko pod 10, no ako kedy. Myslela som si, ze si zvyknem, ale naopak, je to coraz horsie. Tento rok tu bol asi 1 mesiac teplo a slnecno. A neboli sme na dovolenke, po ine roky sme tu v lete neboli. tkze asi aj preto to tak zle znasam.
Ja sa uz neviem dockat kvalitnych pomarancov, v lete z tej juznej afriky to je dost zle, kysle.
Dnes
R: smoothie: figy, 3 banany, mango, spenat, OJ
O: salat z 2 kaki, manga, 3 fifi bananov, musela som k tomu jest kyslu mandosku, lebo to bolo strasne sladke, brrr
Je mi luto, ze skoncilo hrozno, to vedelo skvele zasytit.

Baby jete kyslu kapustu/Sauerkraut cize kvasenu? Ja zboznujem a mam teraz posledne 2 tyzdne na nu strasnu chut. Skusali ste si ju robit doma? Lebo kupit surovu je tazke. Tu minuly rok predavali, natrafila som na nu v jednom bio obchode, ale tento rok ju zatial nemaju. Preto si teraz kupujem Sauerkrautbrot krekry.

evcca

caw, pocasie mame asi rovnake, tu fuci a prsi. maly stoji pred dverami a len von a von.
ja som bola vcera tak na 95% raw, zase som dzobla do toho parmezanu. sranda je, ze cim je vonku chladnejsie, tym sa mi ziada viac pomarancov a podobneho ovocia, takze vcera som bola na velkych nakupoch a som spokojna az na ten kopec ludi vsade okolo.

GoFruit

Hlava ma bolela do 16. Takže som malo jedla.
R. 6dl OJ
O. Trochu hrozna ale vážne trochu
O. Smoothie 3 banány hruška 2 kaki špenát OJ
V. Kelove cipsy, sauerkraut krekry od lifefood a idem dať trochu hummusu s redkou

Ináč si tu píšem sama so sebou? No veď v poho. Zdravím všetky.

GoFruit

Prišla som na to z čoho má bolí hlava, z vône (smradu) čo ide zo susičky. Som veľmi citlivá na vône ktoré musím dlho dychat, šetril pri varení. Ale nemôžem celý deň vetrat. Vonku 5 stupňov... Navyše susička vraj nemá pracovať v studenom prostredí. No uff, toto je blbe. Poznáte to?

GoFruit

Uf Rosemary, tak ti nepomozem, ked je izba hned vedla, to by som sa ani ja neodvazila mixovat.
Hmmm Sedmokraska, no to teda nechapem, moj ponorny mixer praobycajny vedel zmixovat banany s OJ, jahodami, ale ked som pridala cucoriedky, tak tie nie, to ostali velke supky...
Susim dalsie kelove cipsy tentokrat z paraorechov.
Rosemary, krekry si robievas vlastne?
Inac baby, ked napisete, ze ste zjedli puding ci co, tak prihodte recept, ak mate cas, nech sa poucime.

R: smoothie z 3 bananov, jahod, pol ananasu To bola aka pochutka, mnaaam
O: salat z 2 mang a 1 kaki
V: zatial len stava z roznych listov salatov, zihlavy, hluchavky, mangoldu, cavolo nero www.bbc.co.uk Poznate to? Je z toho super stava
no a z mrkviev
a boli ma hlava, predpokladam ze zo stresu, zase som sa s malym nevedela vychystat von....