Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

no akurat som k tomu poslednemu jedalnicku zabudla pripisat surovu cokoladku, mnaaaaaaaaaaaaaaaam, teda uz davno som nemala sladkost, tak som si ju vychutnala
a moj mily manzelicek mi hned siel kupit dalsiu, tak tu na mna kuka

dnes:
R 2 granatove jablka
Ol banany fifi
O prave pijem smoothie zo spenatu zihlavy bananov a OJ
Baby ja som si na tie zelene smoothies tak zvykla, ze proste ich musim mat kazdy den

evcca

cawte,
r: zmes susenych sliviek, hrusiek a jablk- susenych samozrejme doma
des: jablko
o: naklicena sosovica, mrkvovy salat a par rajcin
ol: trochu mandli a orechov
v: hokaido s mrkvou a zelerom, plus kapustove listy

Rosemary

Ja by som to smoothie skúsila len bez toho grepu, ten nemusím.
Krekry boli super - ešte nejaké aj sú, neviem ako dlho vydržia... :DDD
Vďaka za recept.
Mne teraz tie kvasené veci tiež dosť chutia, ja som jedla kyslú kapustu včera aj s naklíčenou šošovicou - perfektná kombinácia na chuť, ale asi nie na zažívanie, to teda bolo potom...

GoFruit

Čauki,
R smoothie banány OJ zihlava grep - odporúčam, strašne dobré
O kvasena kapusta kaleráb trochu avokada, hummus. Prejedla som sa tej kapusty
V granátove jabko mango, banány fifi
Rosemary, ako chutili krekry? Použila si recept odo mňa
?
Evcca ked vidím časy kedy sem pises až ma mrazi.

Rosemary

Caute, dnes:
R: Smoothie z banánov, jabĺk a šťavy z granátového jablka
O: hrozno, hruška, sušené banány
Ol: jablká
V: trošku raw polievočky - mrkva a petržlenová vňať rozmixované v mandľovom mlieku - kupodivu to bolo dobré, karfiol, 2 para orechy, krekry z kvasenej kapusty.

GoFruit

Muchotravka, ponornym sa dajú robiť smoothies, mne.aspoň išli. Veď skús. Kuchynský robot neviem aké ma funkcie? Ale ak nemá tu nádobu na mixer tak nie.ináč kľudne na nás vyval svoje otázky.
Baby neviem či som vám už spomínala recept na DATORADE. Ak potrebujete dodať rýchlo kalorie ci energiu, rozmixujte datle vo vode, je to veľká bomba. Pre mna je to moc sladké, tak si dávam do toho citrón. Alebo datle plus OJ.
Včera som mala
R smoothie OJ banány kel cavolo nero - lepší green smoothie nepoznám.
O hrozno
V banány fifi granátove jabko
Šťava z cavolo nero plus šalátu a mrkiev
Kelove cipsy, krekry a trošičku hummusu, ale po nom mi prišlo zle. Jupi závislosť skončila.

muchotravka

ahojte, uz dlhšie chodím na túto stránku a čítam si vaše príspevky a čakám čo nové pridáte. Veľmi ma láka toto stravovanie, resp. životný štýl a myslím že teraz je ten správny čas pridať sa k Vám tu na zdraví, síce ja osobne som začala už skôr, i keď svoju zmenu stravovania, nerobím radikálne, ale postupne, teda jedám jedno varené jedlo na obed. Myslím, že aj to je lepší začiatok ako žiaden. V mojej hlave je veľa otázok na ktoré hľadám odpovede a ktoré si dávam zo súvisú ale baví ma to a to je hlavné. Len sa trochu bojím toho, že v mojom oklí nebývajú žiadne trhy s ovocím a zeleninou a teda kupujem iba v obchodoch, neviem či je to pre moje telo dobré, aj keď si myslím, že lepšie ako mäso a podobné sr... ďakujem za odpoveď :) a ešte sa chcem spýtať na smoothie či sa dám robiť na kuch. robote aj keď si veľmi neviem predstaviť :D alebo aj ponorným mixérom?

evcca

cawte, ja vcera
r: dve jablka, pomaranc, banan
des: banan a grepova stava
o: cviklovy salat, hlavkovy salat a trochu zeruchy
ol: mak
v: mrkva, hrasok, tochu hlavkoveho salatu
v2: orechy

Sedmi_kraska

Go fruit no dávam si denne C-čko , už mi to pomaly prechádza ale celkovo sa necítim nejak dobre..

Inak dnes :
R. nič
D: 2mrkvy + jablko
O:pradajky+celer
Ol: toast, celer
V:paradajky, celer + trochu ovčieho syra