Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

baby uprimne ja tolko jem niekedy ze si vobec nepamatam na druhy den co som zjedla
tak dam radsej dnesok,
r: pol ananasu, mango, granatove jablko, smoothie z ananasoveho hlubika, 1 bananu a OJ z 2 pomarancov, boze to bola lahoda
o: stava z 3 a pol granatoveho jablka, mango, 4 fifi bananiky
no vcera som na trhu nic nezohnala, takze nemam co jest, kvalita ovocia nulova, hnus, fuj ze to niekto vobec kupi...takze idem zhanat, ani len banany zrele nemam, no katastrofa
iba granatove jablka, este ze su take chutne...

evcca

ahojte, vcera
r: jablko a susene hrusky-nikdy by som nepovedala, ze mozu byt tak dobre:-)
o: cviklovy salat, kelove listy a paradajky
ol: banan a hrusky
v: robila som tie krekry, takze som ich mlsala asi tak do 22.hod. vecera.

Sedmi_kraska

AHojte :)
Teraz som bola chorá 2 dni, mala som zvýšenú teplotu štvrtok piatok a zle mi bolo ale už som v pohode :)

večra R : jablko
neskorý obed : banány, mango
V: paradajky

Dnes : R: mrkva + jablko
O : dusená kapusta

Rosemary

Chi a ja mám tú pudingovú konzistenciu práve rada. Ale tá marakuja je o ničom, už to nebudem kupovať, a do smoothie asi len tá šťava z toho - to by sa mohlo dať.

GoFruit

Rosemary, kaki v smoothie sú brrr, lebo robia takú hustu pudingovu konzistenciu proste to netece.
Marakuju nemusím kyslé semien stotisíc. Som zvedava co ty na ňu. Ale možno do smoothieho??? Hmmm

Rosemary

Mučenka - marakuja.
Ja mám kaki rada aj cherimoye, na tých druhých mi akurát vadí tých milión semienok.
Skús dať kaki do nejakého zeleného smoothie - čo tak kaki, banán, špenát, trochu citrónovej alebo limetovej šťavy?

GoFruit

alebo teraz su v sezone cherimoye, minuly rok som sa ich nevedela dojest, tento rok mam uplnu averziu, zvlastne ako sa mi chut zmenila, a to som citala ze su strasne zdrave

GoFruit

ja neviem ako konzumovat kaki, nechutia mi su strasne sladke, ale teraz je v sezone, a zas byt len na bananoch a oj a mangach nic moc
minule som si ich nacistila a poliala citronom, dalo sa
vcera som urobila kasu z 1 jablka 3 kaki a 2 vytlacenych grepov, nebolo to bohvieco, tie grepy to pokazili, mala som daj OJ

Rosemary

No ja zelené smoothies milujem, len horšie, že zachvíľu s nimi končím, lebo už nič zelené vonku nenájdem.
Tak dnes
R: kaša zo 4 jabĺk, 2 banánov, hrste bio hrozienok a štipka škorice.
O: hrušky, banány, 2 plody mučenky - nič moc, čakala so, že to bude lepšie.
A surovú čokoládu by som si tiež dala. Asi napíšem Ježiškovi, ale niekedy si zmiešam raw kakao s avokádom a banánom. Chutí to ako čokoládový puding. Keď pridám ešte jablko tak to má takú príjemnú kyslastú príchuť. Vyskúšajte.