r: smoothie OJ, granatove jablko, 5 bananov
o: kapustove krekry
v: granatove jablko, smoothie OJ, granatove jablko, ananasovy stred, 3 banany, bozske
no a teraz rozmyslam, ci si este nieco dam
Lily, aj ja som bola dakedy taka nadsena, ked som s tym zacinala, ze pomozem rodine, vyzdraveju aj oni, no, uz viem, ze ludia to nechcu, zatvaraju pred tym oci, najdu si miliony vyhovoriek preco to nie je pre nich, nechcem ti kazit iluzie, len bud pripravena na odmietnutie a dokonca odsudenie. Bohuzial. Aj po tom case, aj ked vidia, ze som zdrava a vyliecila som sa z vela veci, aj tak ma vkuse vystrihaju, a rozpravaju mi, co videli v tv, ze napr. surova strava sposobuje rakovinu zaludka a tak, proste oni, chori, invalidni dochodci v podstate mladom veku este by mali byt uplne zdravimi, fungujucimi jedincami, ale nie su, prave naopak, oni mne hovoria, ze robim chybu a na to doplatim, to ma rozhorcuje najviac, ze vobec si dovolia mi toto rozpravat. No mozno mas otvorenejsiu rodinu.
Ja uz som velmi davno vzdala akekolvek presviedcanie, ak to raz niekto nechce, nebude tak jest ani za nic. Najlepsie je ist si vlastnou cestou a byt prikladom.
Ak mas dobre tipy na filmy ci knihy, napis ich sem, prosim ta, nech to pomoze aj inym. ja som videla Food inc. to je tiez velmi dobre, mozem napisat nabuduce zoznam dokumentov, filmy sa lahko pozeraju, to je dobry sposob osvety.