No sedmikraska dakujem za recept vyzera vynikajuco a je to naozaj dobry kompromis a ide tam horcicaaaaaaaaa.
Lily, tipy na filmy napisem ked budem mat dvd pri sebe, cize spat v Bruseli. Pripomen mi to este po 6. januari.
Evcca ty si uplne presne vystihla moj dusevny stav co sa tyka varenia ryby.
Baby ale ja neviem, no sak existuju uplne uzasne raws sladkosti, ved urobte tym vasim, urcite im budu chutit. I ked je s tym papracka ale asi ani nie vacsia ako s pecenim, nie? No ja na to nemam cas, este len darceky zhanam plus ideme v sobotu na svadbu a nemam tu nic, co by som na seba mohla dat. Tak uz mam sice vyhliadnute saty v obchode ale nemozem kupovat aj topanky a kabelu a neviem co este, naco by mi boli dalsie, mam tolko krasnych lodiciek v BXL no neviem este co robit....
Rosemary, chudatko moje, sucitim s tebou, ja som si pri malom teda vselico uzila co sa spanku tyka, rada by som ti pomohla, napis mi mail podrobnejsi, co a ako, mozno nieco vykoumame. Ja uz som sa zmierila s tym ze nemam ani minutu pre seba ak nespi poobede co je casto a vecer od neho odchadzam po 21:30 a dnes o 22. Napis mi ako ju uspavas, kedy aky ma rytmus, kolko spi v noci a hlavne kedy ju davas v noci spat, to je napr u mojho velmi dolezite. Cim skor, tym lepsie spi. Cez den nema ziaden rytmus, proste improvizujem, ked bol mensi mal to tak, ze 3 hod potom ako sa zobudil som ho musela dat spat aby zaspal v pohode, ak som to prepasla, tak bolo zle.
No na vianoce chce svokra u nas varit kapustnicu, uz ma klobasu kupenu.... Ale preco u nas???? neviem.
A bude ryba. Ja ju jest nebudem, dufam ze ani syn. Kupila som zemiaky, aby som synovi upiekla, aby som ho odlakala od ryby a kapustnice. Chcem urobit daky salat, mozem skusit ten co dala Sedmikraska ako recept. MOj muz nastastie nenastoji na peceni kolacov, takze nic take nebudeme mat vystavene.
Evcca tu su nadherne recepty aj raw aj veganske, mozno sa ti nieco zapaci, pisem nadherne, lebo su vizualne uzasne. g0lubka.blogspot.sk
mne sa stym ale nechce babrat :(
baby dufam ze to prezijeme bez traum, mna to tak mrzi, kazda zabita rybka to je proste hrozne