Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Caute, evca to ti verím že sa ti ráno nechce vstávať, o pol piatej a ešte v zime, zažívala som to tiež. Teraz vstávam ráno o šiestej to sa ešte dá. A malý si ako zvykol na to, že chodíš do práce?
Kate, sóju vôbec, a keď chceš byť celkom raw, tak ani ovsené vločky a javorový sirup, tie nie sú surové.

Kate123

Ahojte baby,velmi ma zaujal tento zivotny styl a chcela by som ho skusit...velmi mam rada ovocie aj zeleninu,takze myslim ze v tom nebude problem...mam par otazok: Mozem jest soju,sojove mlieko,ovsene vlocky,javorovy sirup? Dakujem :)

evcca

cawte baby, toto ranne vstavanie je pre mna strasne, hoci vstavam o pol piatej, ale preberam sa az okolo osmej:-)
citali ste novu vitalitu? je tam par fajn clanov.

GoFruit

baby ja prajem vsetkym vitarianom a tym co sa o vitarianstvo snazia vela kvalitneho ovocia a zeleniny a aby nas uz nebrali ako mimozemstanov. no a vam len a len to najlepsie, budte zen a raw

Lilly

GoFruit, jasne pripomenim ti tie filmy :)

Ja som nasla video na krasny fully raw vianocny strmocek , myslim , že na štedrovečerný stol krásna dekoracia ä a potom na zjedenie :)

www.youtube.com