Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Monitaaa

gofruit
samozrejme pamatam sa. No ja som sa teraz ako kazdu zimu citila opat pod psa, tak som sa rozhodla skusit to s vita a mozem povedat, že po viac ako dvoch tyzdnoch 100% raw sa citim uzasne, konecne odisla lenivost, nechut vstat, cvičiť, proste sa citim zas tak živo :D neviem este či pri tom ostanem na trvalo, ale teraz mi to strasne chuti, tak mozno budem tiez vita a cez vikendy budem veganka, uvidim čo prinesie čas, ale momentalne nemam chuť na nič tepelne upravene, čo som aj troska prekvapena, ale aspon ma nepokúša :D tie raw krekry si kupujes, alebo sama pripravujes, mna na nete zaujali tie raw sladkosti konkretne gulôčky, tak idem kuk do bio obchodu či to maju, alebo objednam, neskor skusim aj sama pripravit, na nete som nasla mnozstvo receptov

GoFruit

vidim ze moj prispevok bol zas scenzurovany. tak vas len informujem kym aj tento zmaze admin myslim ze to bol matej. nepacilo sa mu ze sim v inej teme odporucila ine forum ako inteligentnejsie sucejsie viac pre istu osobu so svojou komplexnou otazkou. aj sem som napisala ze s tymto forom koncim. aj to mi zmazal.
monitaa my sme spolu komunikovali v teme veganstvo tusim ak si spominas.
baby som kazdy den tak na 98 az100% raw ale zial solim si cibulu - mojho najnovsieho milacika a jem raw krekry. chut na kyslu kapustu odisla. teraz su tu chute na cibulu.
dnes som ale ako kazdu nedelu mala pecene zemiaky a raw kozi syr. chcem pritvrdit a prestat solit ale pockam kym mi prejde chut na cibulu. tu inak neviem zjest.
co noveho evcca?

evcca

cawte, maly to zvlada super, vlastne je na 90% s muzom a cca raz tyzdenne to vyjde ze sme obaja prec naraz a to je u nas doma so svokrou, ma svoje veci, stravu co mu pripravim. zatial to ide a snad to vydrzi. klop-klop.
ja sa stale drzim na 90% priemerne, len posledne dni, mam na nieco chut a stale neviem na co.
maly krasne uz rozprava, takze som rada.

GoFruit

baby pisala som vam ze v blave je vitarianska pediatricka? nebola som u nej len som nasla na nete....ak by mal miekto zaujem

GoFruit

ovsene vlocky nie su surove. na vita strave nepotrebujes sladit. ale ak prechadzas tak samozrejme mozes si to ulahcit skus radsej raw agave nectar alebo steviu. ak potrebujes jest obilniny tak radsej bezlepkove a najlepsie pohanku. ta sa je surova bezne. a najlepsie je ze to nie je obilie hehe.

evcca si statocna. moj maly teraz uzasne spava. vstava po 7 a casto okolo 8.

rosemary ty ako s malou?

my sme sa v nedelu vratili. tak som konene bola vcera 99%. ale vlastne som hladovala lebo kym pozhanam dostatok stravy to potrva.