Monitaaa krekry aj kupujem lubim od lifefood.cz tie kapustove alebo vyrabam, ale to nie casto, lebo je s tym robota a syn nesmie byt pri mixeri inac place z toho hluku, teda to mozem robit len ked je manzel doma aby ho postrazil...
sedmikraska podla mna jes priserne malo a preto priberas. mala by si zacat jest viac ovocia a kludne aj zeleniny, nejedz ziadne tuky ale naber na ovoci. ak vies anglicky chod na 30bananasaday. com tam to radia kazdemu cloveku co chce schudnut ze ma poriadne jest a to min. 2000 kcal denne , co ty podla mna nemas ani len 1000 aj to prehanam, mas tak 700 no podla velkosti smoothieho. Tvoje telo nebude chudnut ked mu davas tak malo stravy, lebo si robi zasoby na horsie casy. sup sup nastartovat metabolizmus, pravidelne jest a neobmedzovat sa (ak jes ovo a zel).
rosemary lubis papaju? ja ani nie, smrdi mi, ale proste mam na nu chut a v smoothie sa to prekryje
evcca, super tvoj maly, ten moj rozprava vela, usta nezavre ale nezrozumitelne zatial. samozrejme ma slova ktore uz pozname ako eja = uhorka, maňa = banan, vteta = vrtula a par aj takych co su ozajstne ako pav, emu... dufam ze sa to upravi coskoro
dnes som odstavila mrkvy par listkov mangoldu zeleny salat kalerabove listy a uhorku mnam