Evcca daj recept na cviklove cipsy prosim.
Monitaaa moj muz zboznuje cestovat, takze travim mimo domu uplne cele dni. Naberiem kopec bananov, vlastne nemam to rada, lebo uz ranajkovat velmi nemozem aby som sa cestou nepocurkala, lebo ked maly zaspi v aute tak nemozeme zastavit. Cize pre mna su tie dni utrpenim, ale pre muza je to velmi dolezite.... cize som na bananoch, plus ked bolo hrozno, tak to, je super ak si viem nabrat kopec ovocia co nerobi bordel a da sa z neho slusne najest. Beriem aj susene ovo, datle a figy a krekry, pre pripad nudze, a ak ideme na obed do restiky tak si vypytam salat.
recept na kapustove krekry:
4 salky kyslej kapusty
1 vacsia nastruhana mrkva
1/2 salky lanovych semien
1/2 salky slnecnicoveho semienka
1/2 lyzicky kminu
1/4 lyzicky kajenskeho korenia
1 lyzicka soli
semena namocit na noc do vody potom preplachnut
a zmixovat vsetko okrem kapusty tu staci potom primiesat do zmesi
Toto je povodny recept ktory som si ja upravila, lebo mi az tak nechutil
miesto slnecnicovych semien davam para orechy a davam spitku kurkumy a cibulu tu nemixujem so zmesou ale nakrajam a pridam s kapustou - takto mi to chuti viac
Susim to na 41 stupnoch tak 14 hod zhruba mozno aj dlhsie a po par hodinach to treba nakrajat a ked sa da tak to treba pretocit
Rosemary mna tato strava este stale nevyliecila z priebercivosti. Neznasam vela veci hlavne zeler, petrzlen, kopor, proste koreniste veci, aj z ovocia vela veci nemusim ako klasicke kaki persimmons, tie ploche mam rada - sharons. papaja mi smrdi, banany klasicke zjem len v smoothie alebo len ak uz vazne nie je ina moznost, ale fifi jem vela, tie chutia tak zivsie... Velmi dufam ze sa z toho dostanem a bude mi raz vsetko chutit, obdivujem evccu, ked pise ake salaty si robi, ja by som to nemohla...
napr. ti co robia 811 stravu robia casto jeden mesiac len bananovu stravu - banana island, nic ine nejedia, ja by som ani len jedno monomeal nemohla tak zjest. celkovo su najzdravsie monojedla, ale ja to nedokazem z nicoho
no a teraz Sedmikraska
no moja, neviem, myslim, ze mas dost pokazeny metabolizmus, z ovocia sa pribrat neda, to by si ho musela jest strasne kvanta, co ty zjavne nerobis. Pripajam sa k Rosemary, najprv poriadne vycistit organizmus a potom zacat jest trochu lepsie. Ty ale studujes, vsak? Co teda pri studiu moze byt dost tazke. Ak si nedas post aspon 10 dnovy, tak aspon stavovy, co je asi este tazsie. No ale je sezona pomarancov, ktore paradne cistia a grepy este lepsie, cize mozhla by si byt pol mesiaca aspon len na stavach? Alebo ma napada este ananas. Pol mesiaca aspon len ananas, ten sa ale neda vkuse jest, cize zas len stavy. Necitim sa kompetentna, v ziadnom pripade netvrdim ze toto je to jedine spravne, je to ale to co by som robila ja a co mam precitane, ze by mohlo fungovat. Pripadne banana island na mesiac. Aspon 20 bananov denne. ale neviem ci by som to riskla s nebio bananmi. No a pohyb budes musiet zaradit. Da sa to?
a mozno len zadrziavas vodu, no nechcem ti radsej radit, rob co myslis ze je najlepsie, ale zjavne nemas v poriadku travenie
daj vediet ako sa ti dari