Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Klimta s takymito surovymi jedlami sa to robi tak ak ti vadize su studene ze sa daju akoby ohriat do susicky na 42 st. Pri kt. vraj enzymy ostavaju zachovane

klimta.

evcca :všetci všade klamú..
hrozne ma vytáčalo,keď napísali na nejaké výrobky:fit, pre líniu atď...hnusný marketingový ťah na nalákanie ľudí, pritom len malú väčšinu napadlo pozrieť si zloženie a následne zistiť,že je tam viac cukru,tuku ako v zaužívaných výrobkoch..fuj

aspoň s raw produktami by mohli byť čestný..

evcca

spojenie praca a pohoda asi neexistuje:-) ale pravdou je, ze to ide.ja som si minule kupila, ze raw chipsy cviklove, ale pochybujem, ze boli raw, nedalo sa to porovnat s tymi mojimi, lenze teraz nestiham robit vlastne, ale tamtie úz nikdy nekupim. ako mozu na nieco napisat, co nie je pravda.

klimta

ahojte :)

GoFruit svätá pravda,..pozorujem na sebe zmeny..aj čo sa tej kávy týka..včera napr.stačila jedna (čo je jedna z posledných vecí,ktoré ma delia byť 100% raw)..niekedy som ich pila za deň 5-6 takže to beriem za úspech :)

R: šalát z dvoch banánov,pomaranča a bio hrozienok
O. budú cuketové špagety s paradajkovou omáčkou (trošku mi na tom vadí teplota), ako sa poznám budem hladná,takže k tomu pridám šalát..niečo na štýl paradajky,paprika,uhorka,jarná cibuľka a petrženová vňať..

Rosemary

Dnes:
R: pomaranče - asi 1kg
O: smoothie: 4 hrušky,2 banány, 2 pomaranče, rukola, štipka vanilky - mňam, 2 banány
V: brokolicová raw polievka: 3 ružičky brokolice, 2 rajčiny, kúštik cibule a cesnaku, 1/2 avokáda, trošku medu, mandľové mlieko. Asi 3 krekry - viac už nebolo.

Rosemary

Aha zabudla som, po večeri som si dala pár makovo-sezamovo-ďatlových guliek, ale bolo mi potom nejak ťažko - takže nič moc. Nabudúce nebudem mlsná - možno.

Rosemary

Včera:
R: pomelo
O: jablká, banány, kúsok avokáda
V: špenátová polievočka - raw: špenát, rajčiny, stonka zeleru, avokádo, cesnak
+ krekry
Dnes si budem robiť nové krekry - rozmarínové - uvidíme čo to bude zač. GoFruit dáš recept na tie žemličky čo si spomínala nedávno? Inak tú žihľavu a púpavu ti závidím - v dobrom.
Evca to je super že sa ti podarilo pribrať, nech sa darí aj naďalej. V práci pohoda?

evcca

cawte, ja mam momentalne salatove obdobie, smoothie si robievam, az vecer, kedze rano o pol piatej nechcem doma buchotat, ale skor ide o lenivost rannu. vcera som bola konecne na 100%.
pribrala som na 50kg, takze fajn.

GoFruit

klimta vidim ze som este neodpovedala na kavu.
kavu som zboznovala pred prechodom na vita stravu. Akonahle som sa rozhodla prejst, prestala som s nou. vobec mi ani raz nechybala. kava navyse dost skodi a ja si jedy do tela nehodlam davat. ak mas v sebe dostatok kalorii zo zivej stravy, ani si na kavu nespomenies - tot moja skusenost

r: fifi banany, 2,5 dcl smoothie zo vcera vecera, mnaaam lepsi sa malokedy podari - zihlava, 2 manga, brusnice, 1 banan, OJ
o: smoothie zihlava pupava banany OJ
ol: avo cibula moje raw kapustove krekry a pikantne tekvicove semiacka /novy recept - velmi dobre
v: dopila som smoothie z obedu (ja ich robim take 1,8 l to naraz nevypijem)
klementinky asi 6ks
teraz som zas chrumala tie pikantne tekvicove semena, ufff

no co vy zasa kde ste, nahanat vas treba???