Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Sedmi_kraska

Neviem kedy príde ten mixér, ale každopádne ktorý recept na hummus je váš obľúbený ? :) ...varíte cécer alebo iba namáčate ?

Sedmi_kraska

Teším sa ako malé decko, dúfam že to bdue všetko ok, nerada objednávam cez internetové obchody , vždy sa bojím ako to celé dopadne...

Inak GoFruit skúšala som byť na tých džúsoch, ako sme sa ešte dávnejšie bavili a vydržala som 2,5 dňa :) ale tak prečistila som sa, bolo to fajn, ale neviem či to niekedy vydržím dlhšie...možno ak budem bývať sama . Odšťavovač sm si kúpila VitaMax , celkom v pohode, len je plastový a už také 3 cuplíky malé sú odvalené tak neviem čo sa stane ked sa odtrhne aj ten tretí. Na všetky takéto veci si šetrím sama, chodím do školy denne , brigádu nemám zarábam tak príležitostne ako sa dá, takže dúfam že mi vydrží aspoň rok :)

Inak je fajn, že doma po roku čo jem čo najviac raw sa doma dejú veci !! :) ..mama a otec pijú denne šťavy ( najmä cvikla a mrkva, celer ) , súrodenci jedia viac ovocia !! .

Ten recept, čo som dnes dávala : kukuričné špagety + sójové mäso , mama dnes uvarila po mojej včerajšej prednáške o mäse a lepku :) ach je to krása, každý malinký krôčik je super a teším sa z toho :)

Dnes si idem po dlhej dobedať naklíčiť mungo tak sa teším :)

Inak min. týždeň som už bola na lúkach a nazbierala som si mladú žihlavku, mňam to bolo smoothie !! :) už aby toho rástlo viac :)

GoFruit

Vyzera to byt jeden z lepsich. 1200 watt plus heavy duty motor.... v tom budes zrejme moct robit aj natierky..
Ja mam vitamix tiez ma 1200 watt vysokootackovy.

Sedmi_kraska

:) ahojte, ja sned doobeda jabĺčka ešte čo máme uskladnené od jesene a stále sú super :) ..+ obed špagety z kukuričnej múky, trochu sójového mäsa a misa šalátu : cukera, paradajky, uhorka, olivy čierne aj zelené, cibuľa .

Chcela som sa oppýtať aké mixéry používate ? ..ja mám práve objednaný proficook 1006 na smoothies, lebo sa mi moj strarý ručný už pokazil ..

A akký micér napr. na pomazánky ? hummus atd :) Pekný deň :)

GoFruit

R: smoothie 5 bananov zihlava OJ
O: 2 manga so synom (neviem kolko som vlastne zjedla)
V: pol melonu charentais
Smoothie ananas banany a listy z redky a kalerabu (odlozila som 2 3decky do chladnicky na rano)
V2: raw krekry s kyslou kapustou brokolicou paprikou cervenou 1/2, a smotanou z piniovych orieskov

Velmi odporucam najme ludom co prechadzaju na raw
1 pohar piniovych orieskov namocenych na noc
1/4 pohara vody zo surovej kvasenej kapusty ( pripadne menej a doplnit vodou )
Cibulovy prasok tak od oka
Zmixovat a dat do sklenenej flasi zavriet a nechat v teple fermentovat. Vo flasi nechat miesto lebo smotana zvysi objem. Nechat fermentovat 24 hod a potom degustovat hehe. Je to skor pomazankovej konzistencie. Mnaaam.
Bru noc

Rosemary

Včera:
R: smoothie: biele hrozno, pomaranče, kiwi, šalát - cca 1liter
D: jablká
O: zelený puding: banány, jablká, goji, špenát, mandľové mlieko
V: veľký šalát: rajčiny, uhorka, cibuľa, šalát a zálievka z rajčín, avokáda a stonkového zeleru.

GoFruit

Baby tu tak strasne snezi ze hroza. Vsetko biele. Deprimujuce a ubijajuce. Poslite sem trochu slnka a tepla ak mate niekto lebo zdochnem