Teším sa ako malé decko, dúfam že to bdue všetko ok, nerada objednávam cez internetové obchody , vždy sa bojím ako to celé dopadne...
Inak GoFruit skúšala som byť na tých džúsoch, ako sme sa ešte dávnejšie bavili a vydržala som 2,5 dňa :) ale tak prečistila som sa, bolo to fajn, ale neviem či to niekedy vydržím dlhšie...možno ak budem bývať sama . Odšťavovač sm si kúpila VitaMax , celkom v pohode, len je plastový a už také 3 cuplíky malé sú odvalené tak neviem čo sa stane ked sa odtrhne aj ten tretí. Na všetky takéto veci si šetrím sama, chodím do školy denne , brigádu nemám zarábam tak príležitostne ako sa dá, takže dúfam že mi vydrží aspoň rok :)
Inak je fajn, že doma po roku čo jem čo najviac raw sa doma dejú veci !! :) ..mama a otec pijú denne šťavy ( najmä cvikla a mrkva, celer ) , súrodenci jedia viac ovocia !! .
Ten recept, čo som dnes dávala : kukuričné špagety + sójové mäso , mama dnes uvarila po mojej včerajšej prednáške o mäse a lepku :) ach je to krása, každý malinký krôčik je super a teším sa z toho :)
Dnes si idem po dlhej dobedať naklíčiť mungo tak sa teším :)
Inak min. týždeň som už bola na lúkach a nazbierala som si mladú žihlavku, mňam to bolo smoothie !! :) už aby toho rástlo viac :)