Ahojte, ostrieľaní vitariáni-veteráni. :)
Chcela som sa spýtať, či je tu niekto striktne zeleninový, lebo na nete som čítala, že je údajne možnosť si týmto spôsobom obnoviť zuby- vyplnenie zubných kazov a zároveň dorastanie skloviny. Znie to ako poriadne sci-fi, ale nádej umiera posledná. :)
Ďalej by som sa rada opýtala, či niekto nemá alebo nevie, kde by sa tu na SR/ČR dali kúpiť semienka "kale"- nie som si 100% istá, ako sa to má prekladať. Chcem cez leto spraviť vertikálnu šalátovú záhradu a kale by nemal chýbať!
Rada by som sa tiež opýtala, či používate komerčné antiperspiranty či deodoranty a zubné pasty. Máte nejaké home-made alternatívy, prípadne niečo za rozumnú cenu?
Ďalšia vec, ak je tu niekto taký... "uzemňujete" sa? :D Neviem či je to placebo, lebo som k tomu náchylná, ale mne grounding naozaj funguje, hneď som pokojnejšia.
Nepomohlo niekomu raw od nadmerného zarastania? Tak trochu dúfam, že mi to zníži hladiny testosterónu a je to na základe prečítaného materiálu asi aj celkom možné, no neviem, či už nie je neskoro pre existujúce chĺpky... Mám chuť zobrať pinzetu a vytrhať si ten porast nad perou. :((