Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Ahojte baby, ja som viac menej 100% raw, mne je tak najlepsie. Jasne, ze sem tam ochutnam ak varime, ale varime veganske jedla, bez soli, bez glutenu.
bublinka, stranku ti neporadim, je ich vela, daj do vyhladavaca alebo pozoruj na sebe, co je zdlhave. Su aj knihy ako od tepperweina.

Drzte sa

evcca

cawte baby, tak som si to sledovala, jeden den v tyzdni som 100% raw a inak na 90%. ale som spokojna,, lebo zvycajne zhresim na striedacku len dusenou zeleninou, zemiakmi, popripade ryzou alebo kuskom syra. chuti mi teraz kopor, jem ho takmer so vsetkou zeleninou.

Lilly

Dnes som si robila moj prvý JAHODOVÝ smoothie :) Šťava z 1 pomaranča, 250g jahôd a polovica hlávkového šaláta. No farbu to malo takú do hneda, žiadna jahodová, ale nevadí, bol chutný.:)

Práve som dopozerala jednu prednášku ohľadom smoothie a listovej zelenine :) Nájdete to na youtube :
"Green Smoothie Power with Sergei Boutenko"

GoFruit

Ahoj Maoam, ja sa mam zdravotne vyborne, surova som na 100% ak neratam ze ochutnam co varim pre muza a syna, ale to je take minimum, ze sa strati. Radsej sa ta ani nejdem pytat ze co a ako. drz sa, velmi ti prajem zdravie

baby vylet som prezila, vzala som si odstavovac, kopec ovocia, brokolicu a tlacila som banany. brrr