Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Moj muz ich jedol celu zimu a mne az teraz zacali chutit. Tak snad ich budu mat na svk. Budem brat odtialto banany a pomarance. No ludia to robia tak ze pustaju detom videa. Ale moj este nepozera rozpravky len pri strihani vlasov.
Evcca tvoj je na tom ako?
Rosemary tvoji kedy zacali?
Pekny den baby, pojdeme dnes na trh tak sa tesim.

GoFruit

Haha budem rada ked prespi tretinu kazdy den. Mame to rozdelene na 2 dni. Rad pozera kamiony, bagre, lietadla, vrtule ale to sa nevyskytuje celu cestu.

Rosemary

sú vynikajúce, a úplne úžasne voňajú, to je cítiť aj cez tú šupku, keď sú tak akurátne zrelé. Minulé leto som na ne stále chodila na trh, v zime melóny nejem, nemajú žiadnu chuť. Ale GoFruit, iné chute mi robíš, už sa neviem dočkať.
Dlhá cesta v aute nie je pre deti nič moc, ideálne je keď ju prespia...

GoFruit

To som tak zadala do googlu pod nazvom bollo lebo som este nevedela ako sa volaju a bollo je nalepka aku maju na sebe - meno spanielskej rodiny co ich pestuje.

GoFruit

Ano su to piel de sapo (koza ropuchy). Vsak su vynikajuce. O tyzden ideme na svk. Tak drzte palce aby syn prezil cestu v aute. Mate tipy ako ho zabavit?

evcca

cawte, ja milujem melony, ale v obchodoch su teraz u nas len take uvadnute a makke, tie zlte poznam, mam ich rada.
ja fungujem hlavne na korenovej zelenine, zelene salatiky, banany posledne mrazene zasoby svojich ciernych ribezli, malin a jahod.

Rosemary

Ja teraz žijem väčšinou na pomarančoch a banánoch, domáce jablká už došli, ale nejak mi to nevadí, som rada, že už sú veci ako púpava, žihľava a podobné burinky, mňam ako som sa na ne tešila. Ale teším sa teraz aj na čerešne, jahôdky, maliny, ... A máš pravdu, aj na melóny, aj červené aj žlté. Mám rada obidvoje. Zo žltého najviac odrodu piel de sapo, názov tej tvojej mi nič nehovorí, ale zdajú sa mi nejaké podobné vzhľadovo. Nie sú to tie isté?
Ja som mala na večeru smoothie banány, pomaranče, púpava, aj kvety a žihľava, presne čo som písala na začiatku, chi. Ale zajtra idem na nákup, uvidím, čo ulovím.

GoFruit

To je divne. No ale vselico sa stava.
Prave pijem smoothie z hluchavky pupavy cesnaku medvedieho len 2 listy bananov a oj
Teraz nastalo take blbe obdobie ze zimne veci uz nie subalebo su menej kvalitne a jarne ovo este nie je. Vy mate co jest?
Dnes ma na trhu velmi potesili, uz zacal rimsky salat, tak som kupila 6 ks plus za tasku baby spenatu. Hor sa na odstavovanie boze na toto som čakala.
Baby poznate taky melon ze zvonku je zeleno zlty a zvnutra zlty? Vacsinou sa dováža z Brazilie a na jesen zo Španielska. Je to moj novy oblubenec. Ked je akurat zrely je ako med. Velmi odporucam. Inac je zaujimave sledovat ako sa mi menia chute. Minuly rok som o takomto case a cele leto slapala na vodovych melonoch a teraz mi tieto zelene chutia ovela viac.
Pekny raw den!