Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Lily, super že svadba dopadla v pohodke, lebo ja som bola síce na dosť veľa svadbách, ale ovocie som na žiadnej nevidela. Maximálne tak v zákuskoch alebo kompótové. :-(
Dnes:
R: pomaranče
O: smoothie: banány, mango, pomaranč, žihľava, púpava
V: šalátik: Rajčiny, avokádo, medvedí cesnak, dulse vločky
Tak, konečne som sa dočkala a zasa môžem papať zelené rastlinky z vlastnej záhradky. Mňam.

Lilly

Tak na svadbe bolo všetko v pohode. Poprosila som v kuchyni , či by mi mohli dať tanier surovej zeleniny, tak som mala taky super šalát a nič iné okrem zeleniny tam nebolo (žiaden ocot,soľ, ...) mali sme ovocný stôl, takže som si počas večera mohla brať ovocia koľko som chcela.

Navyše sesternica, ktorej idem na svadbu o pár týždnov, sa ma pýtala, že keď chcem niečo iné jesť na jej svadbe, tak nie je problém. Tak som povedala, že joooo tanier surovej zeleniny, nič viac mi netreba :) :)

Ináč nikto nerozoberal, čo jem a prečo tak jem, len sa ma pár ľudí opýtalo, či nejem mäso, tak som povedala že nie nejem ho , a to bolo všetko. :)

GoFruit

No tak ja na svadbe v decembri som si nemohla dat nic. Ziadne ovocie ziaden salat a dokonca ani len vegetarianske jedlo ci predjedlo. Nic. Ved vacsina ludi ani nevie ze sada aj ine jest ako maso a to ze bolo este aj v predjedle ma dost zarazilo....
Tak vela stastia lily

evcca

ja sice vstavam o pol piatej, ale dokazem jest az okolo pol osmej.
svadba, uff. no my sme mali na svadbe kopu ovocnych mis- ale to bolo leto a tiez zeleninove salaty, takze snad neumries od hladu:-)

Lilly

uu baby, ja idem zajtra na svadbuuuu... no to som zvedava na tie reakcie , ked poviem ze som vitarianka a tie "delikatesy" od kolacov az po obrovske porcie jedla nejem :D ... duuufam, ze tam bude veeela ovocia, ...

Rosemary

keď ho vypiješ dopoludnia, tak by ti malo vydržať v pohodke, ja si takto brávam smoothie k našim. A o piatej ráno ešte aj tak nie je dobré jesť.

evcca

a nepomohlo by proti zhnednutiu trochu citronovej stavy? neviem, ja som vzdy pila smoothie hned po priprave, ale chcela by som si ho brat na dopoludnie do prace. aj dnes som rano spravila cca 1liter a to naraz nevypijem, hlavne nie rano o piatej.

GoFruit

Evcca ak ho das do sklenenej nadoby uplne povrch aby tam nesiel vzduch (ten sa tam aj tak dostane ale minimalne) tak tych 12 hod hej. Viac som nikdy nemala. Ak ti zhnedne znamena za zoxidoval a nepila by som to. Mne ak nenaplnim dobre povrch zvykne zhnednut ten vrchale to len daky ostrovcek malicky taknto vyberiem lyzicou. Inac zelene smoothie zmenia chut po par hod.