Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

baby, dnes som našla na stonkovom zeleri z tesca živú húseničku a ešte bol aj obžratý, normálne ma to potešilo. Aspoň jedno pozitívum dnes.

Maoam

tusila som to uz dlho, teraz to mam ale cierne na bielom, aj ked som muku a vsetko s glutenom prirodzene eliminovala sama od seba, aj tak som celiatik

evcca

a co ovci-kozi syr, jedavas ho este obcas? ja som si minule kusok dala, celkom fajn, ale aj tak moj favorit je stale parmezan, no nesmiem vela, hned ma boli hlava.
tesim sa na vikend, snad bude teplo a dostanem sa konecne do zahrady, uz mi ubudaju zasoby mojej bio zeleniny.